Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +574

Tarec +248
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000024351
Pobierz

źródło: comment_ugkrgUNBjHydR54lQmYisinnzX2DZfgq.jpg
Pobierzhttps://blockchain.info/pl/unconfirmed-transactions
@szyx22: SegWit i Lightning Network
Lightening Network to jedynie mrzonki i z punktu matematycznego jest bezuyteczny
Nie wiem czemu LN jest mrzonką, ale możemy o tym na Discord pogadać jak chcesz xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
To gdzie ta rzekoma decentralizacja Bitka?
źródło: comment_uVXZ01HsprfRKb87mxd0J50LhdmLJ0m4.jpg
Pobierzźródło: comment_P81ClnGAuu9gL55vt1e5dgIpJ5QWfzP4.jpg
PobierzBrzydko, ale jest.
Chodzi o system, w którym poszczególne grupy nie musiałby tworzyć bezpośrednich połączeń z głównymi centrami. Oczywiście tutaj na pałę rysowałem, ale od strony ogólnej takie coś jest możliwe (nawet Distributed).
Podstawowym "problemem" jest to, że uznaje się, że trzeba mieć 100k bitcoinów (coś koło tego) do stania się bardzo dobrym nodem i tylko giełdy (itd.) będą mogły być tym centralnym hubem. Natomiast są miejsca czy
źródło: comment_WQmztwzfuxGVWkDfZF9Y8VmKDfG0IdCg.jpg
Pobierz