Aktywne Wpisy
Cumill +48
#ufo daleko mi do gościa w foliowej czapce, ale tematem ufo/teorii spiskowych 'interesuję się' ponad 10 lat. To co teraz się dzieje traktuję jako ciekawostkę i jestem cholernie ciekaw jak ten temat się zakończy.
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°
Badoski z kolegami mówi że będzie zajebisty ten Wiedźmin, ja tam mu wierzę
xDDDDDDDDDDDDD
#marszniepodleglosci #neuropa #4konserwy #bekazprawakow
@Magromo: Źle krzyczeli czy nie ogarniasz rymów?
#grammarnazi
@ToloManolo: Jakaś fiksacja analna?
Jeszcze wczoraj jak omawiałeś filmiki Testovirona mówiąc że on tak naprawdę j---e lewice, a w ogóle to on lewak i jak można się nim zachwycać przymknąłem oko myśląc że trol z ciebie. Bo nikt kto myśli samodzielnie nie będzie analizował filmików YT śmieszka zawadiaki na poważnie. To tak jakby analizować memy z papieżem i
Komentarz usunięty przez autora
#bekazkatoli & #bekazprawakow, którzy uznają się za patryjotów. Polacy mieli własne wierzenia i tradycje słowiańskie, które zostały zaorane przez wrogi i zaborczy katolicyzm, aby Watykan mógł sprawować nad nami władzę.
Ci sami wielce "patryjoci", gdyby III Rzesza wygrała II WŚ, by teraz twierdzili, że każdy kto nie jest nazistą i hejtuje Hitlera, nie ma prawa nazywać się Polakiem. Skaczą jak im zagra ten kto