Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +158
XDDDD
Pamiętam, że maluchów było bardzo dużo jeszcze w 2006 roku, przynajmniej na Górnym Śląsku. Potem szybko znikneły, a ja jeszcze się do tego widoku, a raczej braku widoku się nie przyzwyczaiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#oswiadczenie #niepopularnaopinia #samochody #126p #gimbynieznajo
Komentarz usunięty przez moderatora
k---a było c-----o dlatego ludzie jeździli takim szrotem
Pic rel jak zacofani i motoryzacyjnie zgnębieni byli wtedy Polacy, podczas gdy wolny świat żył w miarę normalnie.
Rozumiesz ideę "samochodu miejskiego", którym był maluch? ( ͡º ͜ʖ͡º) rozumiem, że uważasz, że samochody miejskie powinny mieć 5 metrów i palić milion litrów na 100
@Ikarus_280: a kto wprowadzał 'racjonalizacje' w wykonaniu tych cudów techniki, Włochy czy PRL?
Kiedyś to były czasy kurła.
No nie
@Ikarus_280: miał sens w latach '70, ale klepanie go niemal do XXI wieku z niewielkimi modernizacjami jest jedną wielką porażką. W sumie już na szczęście mi się nie śni, ostatni raz musiałem nim
Porazką jest to, że klepano go tyle z powodu polskiej biedy. Natomiast sam fakt takiej długiej produkcji mimo przestarzałej konstrukcji nie jest powodem do wstydu, na "zachodzie" to się zdarzało wielokrotnie, a przykłady wyżej podałem.
No bo chyba nie powiesz, że taki Citroen 2cv, zaprojektowany przed wojną jako tani samochód
@xetrov: tylko w tej kolumbrynie po prawej w środku pewnie jest nie wiele luźniej jak w maluchu, bo 90% zajmuje maska z bagażnikiem xD