Aktywne Wpisy
Quear +3
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Borsukii +10
Top1 najlepszych czesci kobiety
I każdy z tych portali ma swojego Białkova, który nie umie naprawić tagów, bo nie może znaleźć w klkudziesięciomilionowym kraju jednej osoby, która się na tym zna xD Tylko np. w takich Włoszech nie działa k---a nic, bo admin ma w------e, ale Włosi i tak mają miejsce, gdzie mogą wirtualnie obrzucić gównem np. przeciwną drużynę z Serie A i im to wystarcza.
Pomyślcie, że każdy kraj ma swoją tragiczną kastę ludzi, którzy są g---o warci dla społeczeństwa i zbierają się na jednym z takich portali. A my mamy swoje mirko. Festiwal żenady, stulejarstwa, przegrywów i malkontentów.
Mirko, dziękuje, że jesteś, bo nie wyobrażam sobie n---------ć po niemiecku posty o tym, jak smutne jest moje życie w Polsce xD
#tylkomirko #heheszki #truestory chyba #pasta
ausgrabung.de
excavation.uk
scavo.it
cavage.fr
vyhloubeni.cz
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Wybierz jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Asarhaddon: Ale tylko na dziennej
Widać, że nie znasz 4chana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Asarhaddon: a p--------z jak potluczony!