Wpis z mikrobloga

Masakra, właśnie jakiś użyszkodnik stwierdził że z homoseksualizmu da się wyleczyć, a nawet jeśli nie da to za jakiś czas medycyna pójdzie na tyle do przodu że będzie można tego dokonać tego za pomocą odpowiedniej terapii, na pytanie co jeśli osoba homoseksualna nie będzie chciała się poddać leczeniu, stwierdził że będzie doprowadzać ich siłowo XD
https://www.wykop.pl/link/4004735/comment/50005191/#comment-50005191
To straszne że są tutaj ludzie którzy myślą w ten sposób, chociaż mam cichą nadzieję że to tylko troling :)
#neuropa #lgbt #homoseksualizm #medycyna #rakcontent
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saakaszi e tam,można już to leczyć, bigos zapity jogurtem i do tego kiszone ogórki popite szklanka wody, może nie wyleczy od razu,ale pokaże do czego służy d--a.
  • Odpowiedz
@Zibi23: Skoro sama wyrazi na to zgodę i chęć to bez problemu może poddać się takiej terapii, ale pytanie jest o to co gdy nie będzie chciała, będziesz robić krucjaty na osoby homoseksualne i siłowo doprowadzać ich na takie zabiegi?
  • Odpowiedz
@saakaszi nie, moja wolność kończy się, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. Jak nie ma z tym problemu, to niech sobie robi co chce. Moim zdaniem jest to zaburzenie psychiczne, które nie wpływa szczególnie na osobę. Jeżeli jemu to odpowiada, to spoko.
  • Odpowiedz
z homosexualizmu nie da się wyleczyć bo to jest AUTENTYCZNIE wybór człowieka, jedyne to może się gejowi znudzić ruchanie chłopców ZNUDZIĆ, po prostu, o to w tym chodzi to żadne geny żadna choroba tylko preferencje, prościej się tego wyjaśnić już nie da

@saakaszi:

poza tym; homosexualizm w przypadku kobiet jest 100000x większym zagrożeniem niż wśród mężczyzn którzy przyciśnięci potrzebą wsadzą c---a w cipę brutalnie mówiąc
  • Odpowiedz
@saakaszi: Ciekawi mnie że tak drwią z ewentualności "leczenia" homoseksualizmu, ale już operacje zmiany płci są spoczi.. hm...

@parhelia: Ale gdzie tutaj widzisz powiązanie? Osoba transpłciowa taka się rodzi i aby żyć szcześliwie poddaje się korekty płci (hormony, operacje itp.).
  • Odpowiedz