Wpis z mikrobloga

mirki wiem ze jestescie mistrzami w tych sprawach ..., moze znajdzie sie ktos kto pomoze podpowie jak odzyskac smsy z telefonu skasowane od jakiegos chociaz pol roku czy istnieje taka mozliwosc? sa jakies programy? halo jest tu jakis "haker" o dobrym sercu i pomoze kobiecie oszukanej molestowanej przez chlopa .. potrzebuje dowodow w ewentualnej sprawie o manipulacje i molestowanie czloweka w depresji o podrzeganie do rroznych rzeczy co skonczylo sie proba samobujcza ...pmozcie podpowieddzcie czy z komorki odzyskam smsy i z jakiego czsu.. przepraszamza pisanie z bledami bez przecinkow .. dodam ze mam 30 lat i dwoje dzoieci jedno jest niepelnosprawne jestem wdowa po samobujczej smiercimeza od 6 lat lecze siena ciezka depresje.. mam waskie grono ludzi do pomocy a policja... szkoda gadac..
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie, ucze sie dopiero czlowieku robienie memow wymaga korzystania z wielu narzedzi tego programu itd. rozumiesz to na jakich ty studiach jestes w cosinusie??? nie umiesz zrozumiec prostych komunikatow
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: napisalam na samym poczatku ze przeprasam ze tak chaotycznie pisze jestem roztrzesiona boje sie szukam pomocy.. przepraszam Cie juz mi przechodz staram sie pisac z zasadami gramatykii logicznie skladac wypowiedzi
  • Odpowiedz