Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.

#polska #podroze
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Onde
@bordoprzekletywzielonkezaklety
hola, hola. Inwektywy proszę zostawić dla połmozgów i wiernych fanów #danielmagical. Dla mnie to ściek, a dla OP'a niezła alternatywa dla ZOO i gotowe studium przypadku na doktoryzację na jakimś humanistycznym kierunku.
Wielmożny Mirku, proszę abyś nie miał pretensji do nas - śmieszkow - a do DanielaMagicala aka Daniela Zwierzynskiego który poprzez swoje transmisje internetowe potocznie zwane strimami, sprawił iż Toruń kojarzy się tylko z nim. Poprzez pokazywanie niecodziennych zachowań przez wielu określane jako patologiczne (odbiegające od normy), wręcz przedstawiające skrajna demoralizację jego rodziny oraz znajomych (nagminne naginanie oraz łamanie zasad współżycia społecznego oraz norm społecznych i/lub prawnych). W
@Quander: Chyba tylko debilom spod tagu #danielmagical.