Aktywne Wpisy

Mirki pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dozownila ze szpitala że urodziła a ja se pije że Szczecia
źródło: temp_file6734735333474699914
Pobierz
JamAnonim +206
Co jakiś czas przypominany jest Majtczak a ta k---a od trumny na kółkach za zabicie 2 osób dostała tylko 2 lata zakazu wykonywania zawodu
#polska #prawo #polskiedrogi
#polska #prawo #polskiedrogi
źródło: image_picker_0BE1C3C0-E983-4EAA-86F1-912F73B83692-83481-000008BDB6CC8599
Pobierz

https://www.packtpub.com/packt/offers/free-learning
Polecam obserwować: #packtpubfreelearning
Jeśli ktoś się spóźni i chce książkę proszę od razu na PW adres email wraz z tytułem książki. Zgodnie z polskim prawem nie można legalnie udostępnić tych zasobów masowo. Ale można bezpośrednio, korzystając ze stosunku towarzyskiego, więc podeślę.
Dzisiejszy odcinek sponsoruje literka W jak @Wyrewolwerowanyrewolwer, który zauważył, że jednak darmowa pozycja dziś po jakimś czasie się pojawiła.
źródło: comment_XeeiWcTV1M0GKcLJ83ITyohHOctyLndF.jpg
PobierzPozdro ;)
Czemu nie zgodna z polskim prawem btw :) Zamkna mnie za to :D ?
@igbt6: Pisiont lat sztumu. Polskie prawo pozwala w ramach dozwolonego użytku osobistego udostępniać znajomym (a więc nie w formie uploadu na publiczny serwer, skąd każdy może pobrać) dobra chronione prawem autorskim nawet jeśli są one płatne. Ale nie można darmowych materiałów udostępniać wszystkim, to już naruszenie prawa które może być ścigane. Na szczęście na wniosek.
Dlatego ja wysyłam każdemu z osobna mailem. Głupie jak