Aktywne Wpisy
plazma +32
FenkSzui +6
Miej problemy ze snem. Lekarz przepisuje Ci melatoninę, żeby lepiej się spalo. Weź najniższa dawkę. Bądź wrażliwy na wszystkie leki, a sekcja "bardzo rzadko występujące objawy uboczne leków" nie jest ci obca. Obudź sie w środku nocy, bo #!$%@? Cie głowa i o śnie to możesz pomarzyć #zeroprofitu #bezsennosc #melatonina
Strona ładna, dizajnerska, funkcjonalna (w końcu na bazie templatki html5up ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Trochę godzin przy tym posiedziałem.
Nie mam pojęcia ile krzyknąć. Jakie są mniej więcej ceny? Jestem Januszem programowania, robiłem po znajomości.
#webdesign #programista15k #webdev #webdeveloper #programowanie #html5
@Ekspert_z_NASA: Skoro nie ustaliłeś ceny wcześniej to raczej nie możesz zawołać dużo.
Ale podobno studenty robią Stronę + 5 aplikacji na IOS i Androida za 100zł
W związku z tym, nie wiem czy cokolwiek brać. Z drugiej strony nie chcę psuć rynku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ekspert_z_NASA: Milion zł to dużo.
Strona tak jak napisałem, na bazie templatki z html5up. Przemeblowałem kolory i inne w css, jakieś dodatkowe podstrony, background itp. No taka dłubanina. Nie oszukujmy się, większość jedzie na gotowcach.
Strona bez cms.
Dziękuję, zamykam temat.
Ponieważ nie ma CMS i strona prawdopodobnie będzie większość czasu stała w niezmiennej formie, poza jakimiś wyjątkami, typu dodać zdjęcie do galerii, albo zmienić jakiś opis raz na rok, albo i nie.
Jak zachować się w kwestii supportu? Zakładam, że ludzie nie mają pojęcia jak wleźć w stronę i samemu w html coś dodać/zmienić.
Udzielacie jakiegoś wsparcia, czy po prostu jest zasada - oddaję pliki i mam w dupię?