Aktywne Wpisy

Lewusx +47
Dawno nie wkładałem kija w mrowisko, także jazda.
3 lata współpracy, 35 lat na karku, zgłosił się jako grubasek który brał już wszystko w dużych dawkach, a nie było po nim widać, dostał sam test.
Potem większość czasu na delikatnym cyklu test + prima +gh, czas leciał, on cisnął, zbudowaliśmy kupę mięsa, a za 4 tygodnie nieoczekiwanie zadebiutuję w Sopocie.
Tak,
3 lata współpracy, 35 lat na karku, zgłosił się jako grubasek który brał już wszystko w dużych dawkach, a nie było po nim widać, dostał sam test.
Potem większość czasu na delikatnym cyklu test + prima +gh, czas leciał, on cisnął, zbudowaliśmy kupę mięsa, a za 4 tygodnie nieoczekiwanie zadebiutuję w Sopocie.
Tak,
źródło: att.I1eeLMHaW-dES8_Li9j0X67TjrXYWyLBCqWrztStaag
Pobierz
LZBNZ +2
#nintendoswitch
normalnie nie wytrzymie i chyba kupie na premiere to g---o xD
opchnąłem swojego oleda wczoraj, dołożę tysiaka i mam dwójkie.
Ogólnie miałem w planie zrobić sobie przerwe i czekać aż wyjdzie jakaś ulepszona wersja ale to pewnie kilka lat minie zanim coś takiego wyjdzie... Wsteczna kompatybilność do mnie przemawia, a mam jeszcze sporo geir ze switcha 1 w pudełkach oraz na koncie więc po prostu go kupie xd
normalnie nie wytrzymie i chyba kupie na premiere to g---o xD
opchnąłem swojego oleda wczoraj, dołożę tysiaka i mam dwójkie.
Ogólnie miałem w planie zrobić sobie przerwe i czekać aż wyjdzie jakaś ulepszona wersja ale to pewnie kilka lat minie zanim coś takiego wyjdzie... Wsteczna kompatybilność do mnie przemawia, a mam jeszcze sporo geir ze switcha 1 w pudełkach oraz na koncie więc po prostu go kupie xd
![Wallmart rozpoczął zamykanie swoich sklepów z powodu ceł [ang.]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b525ffb173d1abfed4e6846d85edb9a3d11609263c50d315e1d79cd778c78fc6,q80.jpg)
![57337 map w 4 KB, czyli legendarny River Raid - [ arhn.eu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0c59aaa205b9037e22827a52380cd3f4d2b4d0102c620b5e71002e673be8898d,q80.jpg)

ja p------ę.
1. nie da się między kartami przełączać skrótem klawiszowym (!)
2. nie da się zmieniać kolejności kart (otwartych plików)
3. nie da się nawet zamknąć karty kliknięciem kółka!
4. brak domyślnie ustawionych skrótów do zakomentowywania kodu
5. za to są domyślnie ustawione skróty do "make uppercase" i "make lowercase" xD
6. co najzabawniejsze, ludzie jeszcze za ten soft płacą xDDDDD
Jak coś takiego może istnieć w 2017r?
#programowanie #embedded #stm32 #elektronika
edit: dodałem skrinszot poglądowy.
źródło: comment_VWKYjtSgVRhF8zm8mOAIVTQMbJws2ogB.jpg
PobierzEnergy Micro/SiLabs ma IDE oparte na eclipse i używało mi się go jakieś milion razy lepiej
Chyba matlaba na oczy nie widziales:
Predzej przypomina Code::Blocks
źródło: comment_IpuYsxYGbdDIjT0WLQRVXwo6wUtDVh0T.jpg
Pobierz- przelaczanie się miedzy plikiem *.c/*.h
- powrót za pomocą skrótu klawiatury do miejsca poprzedniej miejsca gdzie był kursor
- zamiana linijek miejscami
- refaktor nazw (!)
- hierarchia
Hint: keil eclipse plugin
a swoją drogą, od kiedy to promotor narzuca IDE? :)