Wpis z mikrobloga

Dziękuję wszystkim osobom, które modliły się za zdrowie mojej mamy. Dzisiaj miała operację i wszytsko jest na dobrej drodze.
#mikromodlitwa
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Radeg90: Przyjacielu, największa propaganda i oszustwo w dziejach ludzkości na tej planecie to religia. Moimi idolami są Richard Dawkins, Lawrence Krauss oraz Christopher Hitchens, powinieneś się zapoznać z twórczością tego pierwszego, mam nadzieję, że zrozumiałbyś wtedy czym jest wirus wiary i że należy mu przeciwdziałać. Ja nie będę kontynuował dyskusji na temat czy religii należy przeciwdziałać z jednego prostego powodu, wystarczy żebyś przeczytał Koniec Wiary autorstwa Sama Harrisa czy książkę
  • Odpowiedz
@Radeg90: nie raz i nie dwa oglądałem różne panele dyskusyjne, czy inne spotkania Richarda Dawinsa czy Christophera Hitchensa z przedstawicielami kleru, niestety Ci kapłani którzy reprezentowali kościół byli totalnymi przegranymi. Powinienem się cieszyć " o tak Richard" czy też " o tak Lawrence zaorał ksiedza hahaah świetnie!" Ale autentycznie przykro mi było kiedy patrzyłem jacy ludzie w dzisiejszym świecie reprezentują kościół i wiarę mimo, że jestem przeciwko niej. Chciałem żeby
  • Odpowiedz
  • 0
Ja p------ę, naprawdę tacy jesteście? Gość się cieszy, że udała się operacja jego mamy a wy plujecie na siebie i wypisujcie jakieś gównoelaboraty w komentarzach. Wstyd mi za was.
  • Odpowiedz