Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +332
#dziendobry #polska #granice #patologia
ja p------e XDD pomyśleć że dzielimy jeden skrawek narodu z takimi zwojami
ja p------e XDD pomyśleć że dzielimy jeden skrawek narodu z takimi zwojami

labelle +317
Dwa lata temu przeprowadziłam się do mojego niebieskiego, do miasta oddalonego o 80 km od mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i pracy. Szukałam wtedy pracy na już – i udało się. W 3 dni po przeprowadzce znalazłam pracę w zawodzie (księgowość).
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce

@alterego: jeżeli miałeś bitcoina na portfelu w określonym czasie to dostajesz odpowiednio tyle alta za darmo, które miały swoją cenę, możesz sprzedać. Pamiętam biteball, stellar, bitcore pewnie jeszcze jakieś były ale nie pamiętam.
Bardziej mnie interesuje ten Dash, czy LTC.
@alterego: taki chłyt marketingowy według mnie. Dadzą za darmo to jest prawdopodobne, że będziesz trzymać, nie sprzedasz a może nawet dokupisz albo sposób służb specjalnych na zebranie informacji kto ile ma bitcoinów zgromadzone.