Aktywne Wpisy
Jarusek +317
Nowoczesna dziś przedstawiła założenia swojego programu gospodarczego, rzucają tym samym rękawice Konfederacji.
Nowocześni oferują między innymi:
- żadnych nowych podatków i składek
- wyższa kwota wolna od podatku 60 tys. zł
- bez podatku Belki dla inwestycji do kwoty 50 tys. zł
- brak podatków i składek dla pracujących emerytów
- połączenie ZUS i US
- jednolite interpretacje podatkowe
- kontrola zadłużenia, niski dług publiczny
- legalny handel w niedzielę
- Polska
Nowocześni oferują między innymi:
- żadnych nowych podatków i składek
- wyższa kwota wolna od podatku 60 tys. zł
- bez podatku Belki dla inwestycji do kwoty 50 tys. zł
- brak podatków i składek dla pracujących emerytów
- połączenie ZUS i US
- jednolite interpretacje podatkowe
- kontrola zadłużenia, niski dług publiczny
- legalny handel w niedzielę
- Polska
lkg1 +545
Co ja właśnie przeczytałem xD
Kojarzycie aktora o nazwisku Jonah Hill? Jak nie to wklejam zdjęcie i już wiecie o kogo chodzi. Otóż scrolluję sobie twittera i patrzę, że jego nazwisko jest w trendach. Klikam i okazuje się, że stosował przemoc w związku, a jego była kobieta upubliczniła kompromitujące go prywatne wiadomości, które jej wysyłał. Trochę smutłem bo typa lubię, ale w hollywoodzie nie taki okazywał się degenaratem. No to patrzę co
Kojarzycie aktora o nazwisku Jonah Hill? Jak nie to wklejam zdjęcie i już wiecie o kogo chodzi. Otóż scrolluję sobie twittera i patrzę, że jego nazwisko jest w trendach. Klikam i okazuje się, że stosował przemoc w związku, a jego była kobieta upubliczniła kompromitujące go prywatne wiadomości, które jej wysyłał. Trochę smutłem bo typa lubię, ale w hollywoodzie nie taki okazywał się degenaratem. No to patrzę co
#homm3 #heroes3
Czyli krótko: Nighon atakował Steadwick razem z Eofolem, w momencie gdy Erathia była zajęta stratą króla, najazdem w/w dwójki, szarpaniem się Tatalii i Krewlodu o przygraniczne tereny oraz niedługo później inwazją