Lecze się prywatnie - nie mam czasu na rozwalanie się po publicznych przychodniach (choć liczę, że strajk pomoże publicznej sluzbie zdrowia, potrzebujemy jej)
Zajrzałem dziś na stronę z kolejkami na nfz, wybrałem specjalistę, województwo i co? Terminy na luty 2018...
Zastanawiam się skąd się to bierze. Przecież jak człowiek chce iść do specjalisty i pasuje mu termin za 4 miesiące (inni specjaliści nawet 7 widziałem) to znaczy, że tej wizyty w ogóle potrzebuje.. czy to stąd te kolejki?
@noekid: Ja do endokrynologa zapisałem się to mam termin jak ciąża (✌゚∀゚)☞ Jeden plus jest taki, że ludzie zapisują gdzie się da, do 3-4 lekarzy na raz danej specjalizacji, dlatego czasami te terminy się zwalniają.
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Zajrzałem dziś na stronę z kolejkami na nfz, wybrałem specjalistę, województwo i co? Terminy na luty 2018...
Zastanawiam się skąd się to bierze. Przecież jak człowiek chce iść do specjalisty i pasuje mu termin za 4 miesiące (inni specjaliści nawet 7 widziałem) to znaczy, że tej wizyty w ogóle potrzebuje.. czy to stąd te kolejki?
#rozkminy #sluzbazdrowia #pytanie