Wpis z mikrobloga

• 0
@FPNgda jakby doba miała jakieś 30h to by nie było problemu :/ życiowy 30 lvl czyli praca, ogarnianie domowych spraw + chęć nie wygladania jak typowa Grażyna czyli fitnessy, siłownie i tak zapierdziela dzień za dniem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Monneypenny można powiedzieć, że jestem twoim męskim odpowiednikiem xD ale w drodze praca-dom-silka jak jakiś raid jest to zrobię :p ja za to cierpię na brak tyrka z dobrym IV :(
  • Odpowiedz
  • 0
@FPNgda robię rajdy tylko te, które da się robić solo czyli magikarpie czy croconawy, a za nie chyba nie lecą te zmieniacze ataków, przynajmniej mnie się jeszcze nie trafiły :(
  • Odpowiedz
@Monneypenny: widziałem na yt filmik gdzie z raidu magkarpia poleciał TM. Ogólnie szansa jest, mała bo mała, ale jest. Chociaż mi jeszcze za raid 1 lub 2 lvl żaden TM nie poleciał. Ale mi nawet za raidy 5 lvl rzadko lecą TMy.
  • Odpowiedz
@FPNgda: @pawel8511: @GokuMK: @Freezerx: @robin_caraway:
Czyli jest szansa na TM-a, to będę dalej próbować :)
Brakuje mi w tej grze jakiś innych questów oprócz Raidów - coś co można by robić samemu i nie aż tak sprecyzowane w czasie jak Raidy. Coś w stylu dniowych/tygodniowych questów - złap X wodnych pokemonów, zakręć odpowiednią ilością pokestopów za co też mogłyby być nagrody -
  • Odpowiedz
@Monneypenny: z questami typu zakręcenie odpowiednią ilością pokestopów albo złapaniu odpowiedniej liczby danych pokemonów jest ten problem że musieliby zrobić inne liczby dla większych miast a inne dla mniejszych miast.
  • Odpowiedz
@robin_caraway: no i takie misje jak w ingressie można zrobić. Nie wiem jak w innych miastach ale u mnie jedyne misje to hakowanie portali na drodze jakiejś linii autobusowej albo tematycznie ze sobą powiązanych.
  • Odpowiedz
  • 0
@severson mogę ale od tego można co najwyżej zrzucić nadmiar kg ale za cholere nie zrobi mi podniesionych pośladków czy ładnego kształtu ramion. A ja na nadmiar kg nie narzekam za to na nie idealny kształt pośladków i początki pelikanów na ramionach niestety owszem. Widzę już poprawę ale jeszcze sporo przede mną.
  • Odpowiedz