Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Korzystał ktoś kiedyś z couchsurfing? Mieszkam #zagranico i chcąc poszukać jakichkolwiek znajomości pewna Ukrainka z pracy opowiedziała mi o tej stronie. Zaciekawiony zarejestrowałem się dziś i ucieszyłem się z tak szerokiej gamy opcji filtrowania gospodarzy. Nie jestem typem imprezowicza, więc strzeliłem i dodałem kryterium zainteresowań "teatr", bo chętnie poszedłbym, ale z kimś a nie sam. Kurde, jak nie mam problemu z zagadywaniem do przypadkowych osób np. w pociągu, bo ich kompletnie nie znam, tak tutaj poczułem się nieco przytłoczony. Profile, które mi tam wyskoczyły to sami weterani podróżowania po całej kuli ziemskiej, #!$%@? z kilkudziesięcioma pasjami, chęcią czerpania inspiracji od swoich gości i inne wymyślne indywidualności. Co ktoś taki miałby robić z polaczkiem-nudziarzem z biedarobotą jak ja? #niskasamoocena mocno i nawet jeśli znalazłbym z kimś takim wspólny temat, to czułbym się jakbym na dłuższą metę marnował jego czas (,)

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
  • 2
  • Odpowiedz