Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +128
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
weteye +222
#rozdajo #zalesie #ksiazki #prawo #pomocy #wykopeffect
TL;DR : poświęćcie chwile na przeczytanie do końca i wspólnie spełnijmy marzenie starszej kobiety (。◕‿‿◕。)
Cześć wszystkim.
Wczoraj natknąłem się na #tiktok na profil pewnej Pani Violetty, w której imieniu piszę ten wpis. Dokładniej na filmik, który poszedł viralem jak jej czworonóg sam ochoczo wchodzi do wanny, żeby się wykąpać w upalny dzień. Coś mnie tchnęło, żeby sprawdzić więcej
TL;DR : poświęćcie chwile na przeczytanie do końca i wspólnie spełnijmy marzenie starszej kobiety (。◕‿‿◕。)
Cześć wszystkim.
Wczoraj natknąłem się na #tiktok na profil pewnej Pani Violetty, w której imieniu piszę ten wpis. Dokładniej na filmik, który poszedł viralem jak jej czworonóg sam ochoczo wchodzi do wanny, żeby się wykąpać w upalny dzień. Coś mnie tchnęło, żeby sprawdzić więcej
#neuropa #nauka #biologia #polska #ciekawostki #zainteresowania #takaprawda
dr hab. Andrzej Bobiec
Katedra Agroekologii Wydział Biologiczno-Rolniczy Uniwersytetu Rzeszowskiego,
dr inż. Lech Buchholz
Polskie Towarzystwo Entomologiczne,
dr Marcin Churski
Instytut Biologii Ssaków PAN w Białowieży,
dr hab. Przemysław Chylarecki
Muzeum i Instytut Zoologii PAN w Warszawie,
prof. dr hab. Wiesław Fałtynowicz
Instytut Biologii Środowiskowej, Wydział Nauk Biologicznych Uniwersytetu Wrocławskiego,
prof. dr hab. Jerzy M. Gutowski
Zakład Lasów Naturalnych IBL w Białowieży,
dr hab. Bogdan