Wpis z mikrobloga

Czy tego nie powinno się jednak gdzieś nagłośnić. ABW sprawdza czasem nawet pozornie błahe informacje, a ta na taką nie wygląda.......?

dem (gość) 20.10.17, 12:28:03

"Wpisujac cokolwiek wszystko skacze, ribi sie biale . Informacje dochodzace to spam lub laduje poza strona....

A o ile napisze cos wiecej , nie jest tu publikowane..... Zwlaszcza na temat.

Napisalas Aneto o wartosci, moze i oni ja dostrzegli stad zyje i prowadza taka a nie inna polityke ze mna. ( zlamac) bo negocjacje beda trudne. Brak im odniesienia na czym mi zalezy ( samochody jakoe widzialem nie przemowily , a nie sa spotykane na codzien, masseratti, ford mustang 196? Audi rs6. I wiele innych....
Ukazuja tez swa obecnosc, bo co robi kolo domu gdzie mieszkam poszukiwany ena, przygladajacy mi sie cala droge ? Do restauracji nie wchodzi, tylko obserwuje.
Nauczylem sie z tym zyc, tylko potrzebuje mniej czasu na zapamietanie twarzy. Spojzenie wystarczy. Mijace mnie samochody tez sa prowadzone przez takie osoby np kobiete.

Proponowalem juz zostawienie mnie w spokoju ale nie robia tego?"
#magdazuk
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cellista: No przecież we mnie też kilka razy ukierunkowali tą bronią. Sama widziałaś magnetyczne ślady na moich półdupkach jak pojechali z częstotliwością prądu 500 Hr. Kiedyś ubolewałaś, a teraz głupa strugasz, że niby tylko ja magnetyczną żarówką pojechałem Ci po soczewkach. Aleksander C. robi to od lat. Dłużej tego nie zniosę!
  • Odpowiedz