Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1445
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +127
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
dem (gość) • 20.10.17, 12:28:03
"Wpisujac cokolwiek wszystko skacze, ribi sie biale . Informacje dochodzace to spam lub laduje poza strona....
A o ile napisze cos wiecej , nie jest tu publikowane..... Zwlaszcza na temat.
Napisalas Aneto o wartosci, moze i oni ja dostrzegli stad zyje i prowadza taka a nie inna polityke ze mna. ( zlamac) bo negocjacje beda trudne. Brak im odniesienia na czym mi zalezy ( samochody jakoe widzialem nie przemowily , a nie sa spotykane na codzien, masseratti, ford mustang 196? Audi rs6. I wiele innych....
Ukazuja tez swa obecnosc, bo co robi kolo domu gdzie mieszkam poszukiwany ena, przygladajacy mi sie cala droge ? Do restauracji nie wchodzi, tylko obserwuje.
Nauczylem sie z tym zyc, tylko potrzebuje mniej czasu na zapamietanie twarzy. Spojzenie wystarczy. Mijace mnie samochody tez sa prowadzone przez takie osoby np kobiete.
Proponowalem juz zostawienie mnie w spokoju ale nie robia tego?"
#magdazuk
Nie jestem żadną "naj....".