Wpis z mikrobloga

Widzę, że recenzenci się zupełnie nie przejęli praktykami Warner Brothers w grze MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR, która zbiera świetne oceny. Na grafice nie widać, ale IGN dało jej 9/10 - prawie ideał.

46 recenzji pozytywnych i tylko 6 neutralnych na ps4, żadnej negatywnej. Negatywnej recenzji nie ma nigdzie zresztą, na żadnej platformie.

Rozśmieszyła mnie też puenta najbardziej surowej recenzji:

If Talion is supposed to represent a better future for Middle-earth, Shadow of War is the first time Middle-earth has seemed better off left to the orcs.

Już lepiej, żeby Śródziemie pogrążyło się w mrokach orków! ... 6/10!

lol

#gry #moderngaming
Lisaros - Widzę, że recenzenci się zupełnie nie przejęli praktykami Warner Brothers w...

źródło: comment_jGyerhffa2Z3rW0Aaifcz3tRk68GCzFd.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lisaros @Michuy gra jest bardzo dobra i zasługuje na wysokie oceny, pomimo mikrotransakcji. Nie są one obowiązkowe, ja sam z nich nie korzystam, nie są potrzebne. Da się wszystko zdobyć bez nich, żadne p2w. Też daje 9/10, poprawili praktycznie wszystko co kulało w SoM + nowe rzeczy. Warner kazał wrzucić mikrotransakcje, ale naprawdę - trzeba być debilem by płacić za re skrzynki, bo wszystko da się na spokojnie zdobyć w
  • Odpowiedz
@Lisaros: Recenzje branżowe już dawno przestały być wiarygodne, szkoda strzępić ryja na to, najlepiej w ogóle nie czytać tego gówna, tylko ściągnąć pirata i samemu się przekonać, czy gra jest cokolwiek warta. Zbyt wiele razy się już przejechałem na źródłach, które uważałem za w miarę uczciwe. Akurat mam na tapecie grę nad którą youtuberzy i recenzenci wręcz się rozpływali a okazała się totalnie niegrywalnym crapem, który nie zasługuje nawet na
  • Odpowiedz
@Szaryy: czy taka bardzo dobra? Gram i czuję się jakbym grał w jedynkę. Ciosy te same, skille te same, system Nemesis taki sam. Drobna różnica z twierdzami, ale to jakby tylko jedno dodatkowe pięterko wśród kapitanów.
No i nadal nie ma opcji, by zwykli orkowie przejęci podczas normalnego biegania biegli za tobą i się słuchali. Żeby przykładowo przejąć 40 orków i siać zniszczenie po całej mapie. Nie. Odchodzisz od nich
  • Odpowiedz
@Qraape ja się bawię świetnie, ale w jedynkę zagrywałem się aż do premiery dwójki, więc mi ta wtórność nie przeszkadza, a to co dodali starczy, by bawić się jeszcze lepiej
  • Odpowiedz