Wpis z mikrobloga

Mam ogromna nadzieje ze wykop nie pojdzie grubasowi na rękę po jego przepraszającym vlogu. Zanim on się jednak pojawi, mogę już teraz powiedzieć co w nim będzie. Na pewno przeprosiny dla wykopu, kajanie się, błąd zycia itd proszę mnie zrozumieć. Bo JA (grubas) muszę:
1. Utrzymać mamę i Jacka
2. Walczyć o Łukasza
3. Znosić hejt
4. Mam sprawy w sądzie
5. Ludzie rzucają mi w okna
6. Presja
7. Znajomi się od niego odwrócili bo chcieli jego pieniądze
8. Eksmisja.

Gotowy scenariusz na vloga. A wszystko doprawione słowem - ROZTRZĘSIONY.

Oczywiście nie padnie nigdzie ze streamy są bez kontentu bo jak się zaczynaja dymy to kamera off lub mikrofon i ma być spokój bo on ma wyroki. Ziomus - albo się bawisz robisz dymy i jest gites albo masz wyroki i robisz kanał gdzie grasz w głupie gierki. Wóz albo przewóz a nie taka #!$%@? i później płaczesz i wyzywasz ze ludzie narzekaja

Już nie moge się doczekać vloga
#danielmagical
  • 2
@marecki-em: dodaj jeszcze, ze zwali na alkohol i nie wspomni ani slowem o zarzutach m.in. Wykopu pod swoim adresem (nierealizowane od miesiecy cele oraz to, jak traktuje innych i jak swoja arogancja pozbywa sie najlepszych zadymiarzy, bo nie moze zniesc, ze publika woli kogos innego).

Grubas jest chyba uposledzony, bo traktuje ludzi jak idiotow i mysli, ze oni to kupia. Planuje odpalic streama gochy, na ktorym bedzie w zasadzie to samo,