Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@?ę

Jak rozmawia się z miłośnikiem kotów na temat psów, to Ci odpowie, że psy są spoko, ale woli koty, czy coś w ten deseń

A Z PSIARZAMI #!$%@? JAK W LESIE!!!
GORZEJ #!$%@?-JAK W CHLEWIE OBSRANYM GÓWNEM!!!

HUURRR KOTY SOM PEDALSKIE PALIĆ TE #!$%@? #!$%@? W PIECACH!!! HURRR #!$%@?Ć JE PRZEZ OKNA!!! ZABIĆ JE #!$%@? ŻEBYCIERPIAŁY! MAM PSA, KTÓRY SRA PO TRAWNIKACH I NIE SPRZĄTAM PO NIM, ATAKUJE LUDZI I NA NICH SZCZEKA JESTEM KUUUURŁA KIIIIIMŚ

#psy #koty #pasta #oswiadczenie
  • 28
@As_Pancerny: Wszyscy fanatyczni miłośnicy zwierząt są #!$%@?. Najbardziej nie lubię osób, które dały sobie wejść na głowę swoim pupilom. Tacy ludzie zwykle nie ogarniają, że na przykład można kota złapać za skórę na karku (przecież tak koty przenoszą młode) albo za ogon (nie lubią tego, ale nie urwie im się ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i podnieść, i nic mu się nie stanie. Traktują te zwierzęta jak jakieś
@okelm84: Ja mam bardziej towarzyskiego kota. Uwielbiam ten codzienny, poranny rytuał kiedy dzwoni mój budzik automatycznie z drugiego pokoju słysze megaradosnE MAŁ! i nagle głosne TUP TUP TUP TUP TUP TUP biegnie i z całym impetem ładuje mi się do łóżka pomiziać na powitanie