Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +28
#film #kino #assassinscreed #mattepainting #ciekawostki #nocnazmiana
Komentarz usunięty przez autora
@NiespokojnySzachista: Mały budżet, mało czasu, trzeba było zakryć całe 3D, najszybciej było dać wincyj dymu ale to też decyzje superwajzorów. Można długo polemizować.
@pawel86: Renderman z tego co pamiętam
@acidd: Dzięki :)
@kiszczak: ahaha doszedłem do wniosku, że muszę odkupić swoje grzechy i i głupotę. Mam nadzieje, że robię to dobrze ( ͡°( ͡°
Kilka lat temu to było moim marzeniem - pracować przy takich rzeczach. Ale rzeczywistość potoczyła się trochę inaczej i pracuję wyłącznie w digitalu i druku. Ale szanuję w opór za to, co robisz :)
Komentarz usunięty przez autora
@niemajuzsensownychnickow: Juz bylo dawno temu, ale nowe by sie dalo zrobic kiedys ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba że twoja firma akurat szuka chętnego pracownika za rozsądne pieniądze, który potrzebuje nauczyć się pewnych
@alaerion: Nie wiem o czym do mnie mowisz, nie znam sie na tym :D