Aktywne Wpisy

bidzej +53
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz
sarnamarna +33
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz

Ja to widzę poszczególne etapy tak:
1 - raczej nuda (wiatry w środkowej części mogą nie wpłynąć na końcówkę)
2 - NUDA
3 - raczej nuda (jak kto lubi drużynówkę)
4
źródło: comment_7u30qXUKKL4AnMIzNZDjXIDKdlC5OLnD.jpg
PobierzW 2004 roku (etap liczył 155,5 km) mieliśmy do czynienia z sektorami:
9) de Gruson au Carrefour de l'Arbre
8) d'Ennevelin a Pont-Thibault
My byśmy znali :v
Przypominam 2017 rok:
https://rowery.org/2017/04/07/prezentacja-paryz-roubaix-pieklo-wzywa/
2016
Dumo ma szanse wygrac ten wyscig, a gorale beda musieli cos zrobic.
Na miejscu frooma zastanowilbym sie czy nie startowac giro-vuelta-insbruck, a oddac tdf innym
TdF jest zarezerwowane dla Frooma. W przyszłym roku może się zrównać liczbą zwycięstw z rekordzistami: Hinaultem, Merckxem, Anquetilem i Indurainem, którzy wygrywali pięciokrotnie. Nie może pozwolić sobie na odpuszczenie choćby jednego sezonu startów w TdF, bo będzie miał już 33 lata. Co prawda wielki tour można wygrać nawet w wieku 42 lat czego dokonał w 2013 roku Chris Horner, ale Vuelta a TdF to jednak różnica
Zresztą sam szef SKY powiedział, że trasa TdF jest super, podoba mu się, bo wygra najuniwersalniejszy zawodnik
- Froome - trasa jest be
- Braisfold - trasa jest super dla uniwersalnego zawodnika
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Chyba nawet wiem kogo miał na myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°)