Aktywne Wpisy

Uzapi +279
Dzisiaj 120M€ w #lotto więc 5 cyfr które będą miały najwięcej plusów będą moim losem. Jesli wygram to robię #rozdajo dla każdego plusujacego. Jesli trafimy 5tke to również będzie rozdajo, ale z mniejszą wygraną :) Dodatkowe liczby od 1-12 to liczby zarezerwowane na 05.06 od naszej daty. Zapraszam do zabawy!

Uwielbiam takie wpisy jak wczoraj z goracych, ze za minimalna to czlowieka powinno byc stac na wlasne mieszkanie w top3, flagowy telefon i zagraniczna wycieczke raz w roku xD
Ludzie minimalna jak sama nazwa wskazuje sluzy do przezycia na minimalnym poziomie xD i to porownywanie nas do top5 najlepiej rozwinietych gospodarczo krajow xD my i tak jestesmy na 21 miejscu w skali swiatowej co oznacza, ze miescimy sie w top 20% na
Ludzie minimalna jak sama nazwa wskazuje sluzy do przezycia na minimalnym poziomie xD i to porownywanie nas do top5 najlepiej rozwinietych gospodarczo krajow xD my i tak jestesmy na 21 miejscu w skali swiatowej co oznacza, ze miescimy sie w top 20% na

Na uczelni ode mnie wymagają a mój wykładowca już na drugich zajęciach robi z nami węża... ;-( #miloslaw
#java (╯︵╰,)
Niestety nie pomogę Ci w kwestii zasadniczej. Mógłbym pomóc z C++, ale Javy nie znam. ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_zCvQhnGln9KEcIx6EpS084kh9xGW3Sqc.jpg
PobierzGeneralnie na start z javą proponuje Ci ją pierw zainstalować a potem eclipse :)
https://www.youtube.com/watch?v=Hl-zzrqQoSE&list=PLFE2CE09D83EE3E28
A jeśli nie za bardzo chcesz po angielsku to na udemy.com jest teraz obniżka i można kurs javy kupić za 35zł. Arkadiusz Włodarczyk ma dobre recenzje, ale kursu sama nie robiłam.
A tak w ogóle to akurat kursy podstaw javy to są bardzo popularne, więc na pewno coś znajdziesz ;)