Aktywne Wpisy
prawy00 +2
Czy warto założyć sobie #mobywatel ?
Chciałbym znać za i przeciw. Jakoś zawsze byłem przeciwnikiem tej usługi, ale z drugiej strony nie noszę dowodu plastikowego ze sobą i byłoby to wygodne. Obawiam się tylko, że państwo może mieć większy dostęp do moich danych (mail, telefon itd.). Co o tym sądzicie?
#bankowosc #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #urzadzajzwykopem #urzadskarbowy #
Chciałbym znać za i przeciw. Jakoś zawsze byłem przeciwnikiem tej usługi, ale z drugiej strony nie noszę dowodu plastikowego ze sobą i byłoby to wygodne. Obawiam się tylko, że państwo może mieć większy dostęp do moich danych (mail, telefon itd.). Co o tym sądzicie?
#bankowosc #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #urzadzajzwykopem #urzadskarbowy #
Warto założyć sobie mobywatel?
- TAK 84.9% (1318)
- NIE 15.1% (235)
Tippler +334
Jeżeli twoja żona obejmuje młodego, atrakcyjnego Hiszpana w okolicach intymnych, to nie znaczy od razu, że musieli uprawiać s--s
#medycyna #lekarz #zdrowie #polska #bekazpisu #tvpis #polityka
@adrian0698: zadluzajac kraj? tworzac kolejne smieszne prawa/podatki/przepisy/stanowiska dla nierobow z rodziny znajomych? r------------c sie rzadowymi limuzynami co pare miesiecy? wyjebywac 700 mln na tube propagandowa? tworzac kolejne miniserstwa/doradztwa/narodowe mambo jumbo? mam wymieniac k---a dalej, czy juz zakumales? jesli troll, to nawet nie odpisuj.