Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
O co chodzi z dziewczynami, które nie wnoszą nic do rozmowy. Gadam z jedną łanią i w sumie to ja inicjuję rozmowe i wychodze z tematami, a ona tylko odpowiada na pytania, albo zdawkowo coś rzuci. Rozmowa jest nudna, choć jestem niemal pewien, że jednak mnie lubi mimo, iż nie wyraża prawie w ogóle inicjatywy.

O co z nią może chodzić? Takie dziewczyny robią się później bardziej rozgadane? Dodam, że ona jest #tfwnbf (tak myślę), trochę płochliwa, studiujemy w jednym mieście i jak staram się z nią gdzieś wyjść to nigdy nie ma czasu.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
@AnonimoweMirkoWyznania ma w------e na Ciebie. Nudzisz ja i tyle. Lasce w 90%jak zależy to sama narzuca rozmowę i można wyczuć, że jej zależy na relacji. Twoja relacja z nią idzie w dół, Tobie się skończą za niedługo tematy, a ona będzie miała w------e żeby coś od siebie.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie zawsze chodzi o to, że ma na niego wywalone. Sam mialem okazje umawiać się z loszkami, którymi podobno zajebiście się podobałem, ale... zawsze jak była okazja pogadać, kończyło się tak jak pisze anon. Raz po randce myślałem właśnie, że jej nie zainteresowałem, a ona jednak "bawiła się świetnie" i nalegała na kolejne spotkania. Z inną miałem bardziej bliższe i burzliwe relacje, jednak jeśli nie ma się z taką
  • Odpowiedz