Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +158
XDDDD
Niech lekarze zarabiają dobrze i ok, nie mam nic przeciwko. Ale o misji, przymieraniu głodem to zwyczajnie p---------e głupoty.
@AfganskiRzeznik argument trochę z d--y, sprzątaczka też zarobi 8k netto jak będzie robić nadgodziny, (dyżur nie wchodzi w skład etatu). W mięsnym koło mnie płacą 3k netto sprzedawcy, nie trzeba mieć kwalifikacji. To więcej niż dostaje rezydent.
@lordwiseguy_prime: wyglada na to ze masz w dupie samego siebie xD
@lordwiseguy_prime: to już byłby jakiś postęp, bo teraz siedzą i p------ą smuty zamiast pracować. Do roboty, za głodówki nie płacą!
Zmiany systemowe popieram, zresztą tak jak i podwyżki, bo wiem, że są trybami w z------j maszynie, ale dużo widzę manipulacji m.in we wpisach na mirko (m.in o dyżurach), co mi się po prostu
LEKARZE-REZYDENCI, PROSZE, UCZCIE SIE JEZYKOW I S-----------E Z TEGO K--------A RAZ DWA. MOZE JAK CO NIEKTORZY POZDYCHAJA W POCZEKALNI ALBO BEDA MIELI WIZYTE ZA 10 LAT, TO PRZEJRZA NA OCZY