Wpis z mikrobloga

Eh co #milosc robi z ludźmi. Czas leci jak szalony, a ja każdego dnia mam większego #!$%@? na Jego punkcie. Ciągle tylko myślę co jeszcze mogę dla niego zrobić żeby był równie szczęśliwy w tym związku co ja. Żeby był zadbany pod każdym względem. Żeby czuł się kochany w każdej sekundzie.
I wiecie co? Chyba mi to nawet wychodzi ()

#gownowpis #zwiazki
  • 55
@mikro_beast: bardzo to lubię, jak jest się szczęśliwym, a wipok od razu wyda wyrok - wybierz jedno:
- "zwal sobie" (WTF)
- i tak będzie miał pieroga na boku
- zostawi Cię
- uczucie minie
- przejdzie Ci

Ludzie WTF, pozwólcie sobie, a jeśli nawet nie sobie, to drugiej osobie być szczęśliwym, obojętnie jak się życie potoczy, wolę być kilka dni szczęśliwa niż tych kilku dni nie mieć, nawet za cenę
@migdalll no kisnę z nich strasznie, a najbardziej z haseł "przejdzie ci", bo oni świecie wierzą, że każdy jest taki sam- wiecznie nieszczesliwy. Nie znają mnie, mojego niebieskiego, nie wiedzą jakie wzorce wynieśliśmy z domu. Ba, równie dobrze mogłabym mieć 45lat, być z niebieskim 25lat po ślubie i spisać swoje poranne przemyślenia. Ale naturalnie: podrosnę to zrozumiem (z tym że już niestety nie podrosnę bo jestem stara) xD
@mikro_beast @migdalll Wykop to nie miejsce dla szczęśliwych ludzi. Tutaj człowiek się cieszy, gdy komuś źle idzie lub z kogoś się naśmiewamy. Jak chcesz mieć słodkie komentarze to wrzuć fotkę ze swoim niebieskim na Facebooka i napisz jacy to nie jesteście szczęśliwi.
@Mes_Que: 1 częśc wypowiedzi, ok, druga bez sensu. Nie oczekuje się super komentarzy, bardziej się zderzasz z tym że ludzie tutaj nie lubią szczęśliwych ludzi. Wydaje mi się że ogólnie ludzie nie lubią szczęścia innych. Tu jest hejt, a na fb obłuda. Ja np. bardzo się cieszę ze szczęścia innych, nie jestem nigdy o nie zazdrosna, daje mi to podejście zdrową energię do życia i cieszę z kimś z jego szczęścia.