Aktywne Wpisy
ONVIF +454
Jakiś czas temu jadąc samochodem prawie rozjechałem kociaka który o 4:00 był na środku ulicy. Mokry, ubłocony i wychudzony. Mimo, ze nigdy jakoś za kotami nie przepadałem to wziąłem go do domu, żona go ogarnęła, zawiozła do weterynarza i daliśmy info po znajomych, że mamy kotka do oddania. Jakoś tak się złożyło, że akurat nikt nie chciał, do schroniska też jakoś nastroju nie było żeby go oddać.
Tak dorobiłem się kota.
I
Tak dorobiłem się kota.
I
notoelo +95
Dlaczego praktycznie WSZYSCY lekarze wysyłają swoje dzieci na medycynę i tworzą im ten smutny los biednych rezydentów i przemęczonych lekarzy robiących w kilku miejscach jak oni sami?
#lekarzerodzinne
#protestmedykow
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mustafas00: może dlatego, że jest to jeden z najbardziej uniwersalnych zawodów na świecie i najbardziej potrzebnych? I że dzięki temu zawodowi ich dzieci będą miały zawsze zapewnioną pracę, nawet jak zdecydują się na emigrację - w przeciwieństwie do takich
Zachęcając ich do pozostania zwiększa się konkurencję na rynku, a więc poprawia jakość i cenę usług. Idioci, którzy dają się złapać na tanią propagandę "HURRR A DOKTUR TO ZARABIA TAK DUŻO" sami kręcą na siebie bat, bo im mniej nowych,
@mustafas00: po tym można przestać czytać
Zwiększenie liczby studentów nie ma sensu, jeśli nie będą chcieli tu zostać. Więc o to trzeba zadbać w pierwszej kolejności. Nie chcą stu milionów, tylko pensji, za którą można się utrzymać w mieście i nawet myśleć o rodzinie, co jest w pełni uzasadnione na odpowiedzialnym, specjalistycznym stanowisku.
Nauczycielem można zostać nawet nie z palcem, a z obiema rękami