Aktywne Wpisy
Maly_Jasio +137
#latarnikwyborczy #konfederacja
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
LittleOpa +144
Jak MSZ nie zacznie szybciej sprzedawać wiz w Afryce to nie wiem kto w tych kurnikach inwestycyjnych będzie mieszkał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu
#nieruchomosci #inwestycje #ekonomia #gospodarka #bekazpisu
#csgo
Kto wygra dzisiejsze spotkanie?
@cristovo017: Overpass jest insta banem VP od lutego, a na Inferno w ciągu ostatniego pół roku mają bilans wygrane/przegrane 3/14. To na pewno nie są ich dobre mapy. ;p
Poza tym, to ESEA Premier, tu jest inaczej niż na normalnych turniejach. Mapy są tu ustalane wcześniej i nie ma żadnego veto przed meczem.
@Gamers24: Oczywiście. Z tym że nie bezpośrednio przed meczem, jak na innych turniejach, tylko wcześniej -- przynajmniej do tej pory tak było. Podobnie jest w EPL, ale tam obowiązuje nieco inny system.
Wg strony meczowej na esea.net będą grać Cobble'a. Wg hltv -- Inferno. Ciekawe. ;D
Edit: Jak Esea twierdzi, że VP na Pride zagra na Overpassie, to chyba rzeczywiście nie ma co wierzyć w informacje
Ad. mojego postu to z overpassem trochę zaszalałem, ale inferno ostatnio nieźle Virtusom szło, więc stwierdziłem że raczej nie zbanują. Jeśli faktycznie cobble to fajnie dla AGO, CT vp na tej mapie od zawsze leży i kwiczy.
edit: chyba lepiej wierzyć hltv, pokazany jest dokładnie tok banowania
odziwo AGO boi się cobbla na VP i zbanowali go jako 2. Jednak inferno.
@cristovo017: Najwyraźniej. Być może przed poprzednim terminem wybrali sobie inną mapę i mogli to zmienić przed dzisiejszym meczem. W każdym razie mapa na stronie Esei jest już zmieniona na Inferno.
@cristovo017: No tak, to prawda, dwie z tych trzech wygranych na tej mapie zaliczyli względnie niedawno, więc idzie im na pewno lepiej niż ze 2-3-4 miesiące