Aktywne Wpisy
RobieZdrowaZupke +241
U mnie w domu się zawsze jadło majonez Winiary i myślałem, że ludzie sobie robią jaja z tym, że Kielecki smakuje jak ocet, lub przynajmniej przesadzają, bo gdzie bym nie jadł jakiegoś majonezu poza domem w burgerach czy w sałatkach to zawsze smakował tak samo. Pierwszy raz zjadłem kielecki jakoś rok temu i muszę przyznać, że ludzie nie przesadzają ani trochę xD
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
erebeuzet +40
Rozowa robi dzis imprezę urodzinową dla kolezanek. Ja ide z dziecmi w #!$%@? na noc. Jako alkoholikowi po odstawieniu widok ten spowodował u mnie mdłości.
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
W Galerii Krakowskiej na poziomie +1, na samej górze, gdzie jest ta strefa "jedzenia", McDonald, KFC itd. sprzedają też kebab w punkcie "Marhaba". Rzadko tam kupuję, jednak kilka razy w tym roku zdarzyło się, że naszła mnie ochota na takie jedzenie. Sprzedają tam panowie "azjatyckiej" urody (osobiście nic do nich nie mam), dodatkowo jakaś młoda dziewczyna, pewnie Polka, może Ukrainka. Pora obiadowa, tysiące ludzi. Za każdym razem byłem świadkiem następującej sytuacji.
Przede mną kolejka kilka osób. Goście kupują:
S: - Donner kebap, to będzie 12 zł.
K: - Poproszę kartą, może być zbliżeniowo.
S: - Hmmm, A można gotówką?
K: - No dobrze, proszę.
12 zł leci do kieszeni "azjaty", paragonu nie ma. Nawet nie udaje, że coś kilka na kasie fiskalnej.
Następna osoba tak samo, następna - tak samo. Moja kolej. Uparłem się, aby płacić kartą, w rzeczywistości i tak nie miałem żadnej gotówki. To z wielkim oburzeniem do mnie, zawołali tą młoda Polkę, aby obsłużyła terminal i kasę fiskalną. Usiadłem obok tej "knajpy" i przyglądałem się, co tam się dzieje. Na 20 osób, na kasę fiskalną zostały wbite rachunki tylko tych osób, które płaciły kartą.
Jadłem tam na początku roku, we wakacje ze dwa razy, no i teraz ostatnio. Za każdym razem to samo, nie wbijają nic na kasę fiskalną.
Oni mają jakieś "chody" z #urzadskarbowy #mafia ? Dziwna sprawa, że w Galerii Krakowskiej przewijają się tysiące ludzi i nikt nie zwrócił na to uwagę.
Generalnie mam na takie rzeczy wy^&bane. Nie chce brać udziału w konfidenckich donosach, ale nie może być, aby Babcia pod cmentarzem dostaje 500 zł mandatu, a "azjatom" uchodziło to na sucho, jeszcze na "bezszczela".
@Umets ahahahahahhahaha, dawno się tak nie uśmiałam
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego dziwi mnie to o czym piszesz bo to solidny rzut krzesłem z zamachem od tej kebabowni.
Nie chcesz się bawić w donosy czyli dajesz przyzwolenie na oszukiwanie ludzi. Ja bym się nie piertolił i od razu bym dzwonił gdzie należy.