Aktywne Wpisy
Hi_grzes +147
Wykopki, nie pije od kwietnia a nie mam się komu pochwalić bo jestem samotnie mieszkającym kawalerem trochę po trzydziestce także chwalę się tutaj.
Alkohol zastąpiłem bieganiem.
Fajne są takie wyzwania.
#alkoholizm #bieganie #samotnosc #niepije
Alkohol zastąpiłem bieganiem.
Fajne są takie wyzwania.
#alkoholizm #bieganie #samotnosc #niepije
Upajam się trunkami w tą samotną piątkową, bardzo chłodną noc. 2 pifka zatankowane, ich działanie jest odczuwalne. Piję, patrzę na niebo przez tarasowe okno, ryby w akwarium pływają spokojnie, do snu się pewnie szykują. Chociaż one śpią razem, ja śpię sam. To jest nie do pomyślenia, 22 latek tak spędzający wakacyjne piątki, to jest niewyobrażalne, upadek, upadek mentalny. To wszystko prawda, to jest prawda, to się dzieje dzień po dniu od kilku
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Bethesda_sucks: Grunt to zatem "promować chrześcijaństwo i wszechobecna miłość", modląc sie o ochronę na granicy i paradoksalnie odwracając się od wspomnianej miłości bliźniego i pomocy drugiemu człowiekowi.
To jest obłuda. "jak zwykle narracja typowa dla fanatycznego prawaka, który nie ma pojęcia". Prawaka broniacego partyjnie motywowanej, ideologicznej akcji, wbrew zwykłej logice i twardym faktom.
Po pierwsze, na wpis natknąłem się przypadkowo (tag #hipokryzja użyty przy innej okazji), po drugie to piszesz bzdury.
Niby w jaki sposób modlitwa jest odwracaniem się od miłości bliźniego? Chrześcijanie są za pomaganiem bliźniemu (i im pomagają najwięcej ze wszystkich możliwych grup), ale nie jeśli staje się to źródłem zła.
Jak pisałem, u
@Bethesda_sucks: Jak zwykle u prawaków. Wybielanie swoich, połączone z bzdurami wyssanymi z palca. I hipokryzją, byle zagłuszyć gryzące sumienie. Rozumiem że źródłem zła jest pomaganie ludziom uciekającym paradoks - przed wojną i fanatykami twojego pokroju ?
Najlepsze ze podlinkowałem celowo pierwszy lepszy wyszukany fragment ewangelii z interpretacją od kocielnej fundacji
@grubson234567: :D
Jaką wojną? 80% imigrantów stanowią młodzi mężczyźni, a większość z nich nie jest z Syrii, ale z państw afrykańskich. Co więcej to tchórze, którzy zdradzają swój kraj dla euro, które dostają za nic.No i gratuluję zniżenia się do poziomu najgorszego lewaka przez wrzucenie mnie do worka z jakimiś islamistami obcinającymi głowę :].
@Bethesda_sucks: Pozwól ze w odpowiedzi sparafrazuje cos co napisałes sam:
za wrzucenie wszystkich uciekajacych ludzi do jednego worka jak leci.