Aktywne Wpisy
Kearnage +49
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Koleś wyjeżdża, że chce fakturę, jak juz włączyłem terminal i mówię mu:
-proszę nie przykładać jeszcze karty to wpiszemy nip.
-aha,no
I widzę jak s------l podnosi kartę nad terminal:
-wpiszemy najpierw dane, zaraz Pan zapłaci.
-tak, tak.
I K---A PRZYKŁADA KARTĘ. Aż se sapnąć musiałem i patrzę na niego jak na skończonego debila, a ten:
-CO?! ZA WCZESNIE CHYBA, NIE?
Idę się przejść po podjeździe.
#pracbaza #zalesie #orlen #bekazpodludzi
jako ciekawostka bo pojawił się temat (otwierać w nowej karcie)
@benzdriver: Jaka to ma nazwe i jak dziala? Chyba jeszcze nie widzialem czegos takiego. Wiem, ze mozna zaplacic karta za paliwo w maszynie obok nalewaka, ale to chyba co innego.
@benzdriver: Nie zgadzam sie z takim generalizowaniem jakie przedstawil OP ale wam tez sloma z butow wyszla i wysmialiscie ludzi ktorzy pracuja na Orlenie, no k---a plebs co? Zapomnialem ze na wykopie sami programisci 15k i przedsiebiorcy milionk rocznie. Za kazdym j-----m razem jak temat o zarobkach to na wykopie okazja do obrazania ludzi ktorzy wykonuja proste prace i malo zarabiaja. A przypominam ze w tym biednym
To autor wpisu okreslil klienta jako 'skonczonego debila' i 's-------a'.
W ktorym miejscu wysmiewam kogos, kto pracuje na Orlenie?
Ale oczywiście większość klientów to Polacy więc może to za daleko idące wnioski.
@benzdriver to uważasz, że Wasze pierwsze komentarze z @MercedesBenizPolska są totalnie w porządku, a sprowadzanie naszej pracy do