Aktywne Wpisy

szcz33pan +3287
Koniec roku to czas podsumowań, zatem znowu trzeba było sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: Indeks_Kebaba_2025_grudzien
Pobierz
gerwazy-oko +202
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Madzialena: no przecież jest jasne że nie o to chodzi żeby na siłę tkwić w czymś co nie rokuje. To strata czasu dla obu osób. Mi chodzi że tu łatwo przychodzi doradzanie i granie na rozpad związków. OP zamiast strzelać focha powinien odpowiedzieć sobie co było przyczyną takiej reakcji, czy ta osoba miała rację
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@LeVentLeCri: dla mnie ten portal jest rzeczą niesamowitą. Ludzie zarabiają tu tyle co piłkarze ekstraklasy a jednocześnie dla nich wydanie kwoty 5k na iphone8 jest mega problemem i głównym argumentem przeciwko temu telefonowi. Rozdajo jakiegoś gówna za 20zł dostaje 1-3k plusów XD Ci ludzie rzekomo mają kasę, godność osobistą i ogładę, ale nigdy nie