Wpis z mikrobloga

@ajatollah_chomeini: nie wiem, jak było w tym konkretnym przypadku, może to był tylko wierzchołek góry lodowej, ale faktycznie często są wpisy, które sugerują, że jeszcze nawet ktoś nie podjął próby rozmowy z partnerem, a już konsultuje się z mirko ¯\_(ツ)_/¯ Jakby powierzchowny opis i relacja jednej strony były wystarczające, żeby decydować za kogoś w takich kwestiach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jezoo, każda kolejna minuta na tym portalu to minuta nie tylko stracona ale szkodliwa dla zdrowia. W ciągu miesiąca wrzucam zdjęcie kutasa..

@ajatollah_chomeini:

więc tak... usuń konto i trzymam cię za słowo :) specjalnie zrobiłem screen tego wpisu, aby sprawdzić czy słowa dotrzymasz
  • Odpowiedz
Jakby powierzchowny opis i relacja jednej strony były wystarczające, żeby decydować za kogoś w takich kwestiach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@LeVentLeCri: tym bardziej, że jest normalne że się nie docenia swoich win. We wpisach masz przeważnie ostatnia reakcję - kazała s--------ć :-)
  • Odpowiedz
@ajatollah_chomeini: Jak sam stwierdzasz każdy ma inne priorytety, dla mnie tym priorytetem nigdy nie był związek, a zawsze był komfort mojego życia. Z tego powodu nigdy nie chciało mi się "pracować" nad relacją, nigdy nie starałem się jej stworzyć, czasem się tak po prostu działo. W moim wypadku wyglądałoby to tak samo, usłyszałbym w---------j to bym w---------ł, zresztą zdarzało się, to samo bym poradził. Nie wiem w jakim środowisku się
  • Odpowiedz