Wpis z mikrobloga

@tygry: tylko 60% kobiet interesuje się stratą wagi a 85% paznokciami zobacz jak u nich te słupki drastycznie spadają po top 2 pozycjach a u facetów minimalnie spada a i tak bodybuilding ma dość wysokie zainteresowanie bo prawie tyle samo co makeup u kobiet
  • Odpowiedz
@alh3: a u facetów większość to gry, ale zajebiście rozwijające i produktywne zainteresowania, naprawdę powód do dumy i do wykpienia kobiet, że oglądają głównie vlogi dot. makijażu.
  • Odpowiedz
@Plecakofil:
to tak jakbyś powiedział "ale ta ameryka zła bo wszyscy do siebie strzelają" super, że się doszukujesz czegoś złego we wszystkim gratuluje.

@Koci:
89% kobiet ogląda makeupy powiedz mi jaki % mężczyzn ogląda makeupy?
  • Odpowiedz
  • 23
@alh3 nie pocisniesz tutaj kobietom bo mimo że faceci mają szersze spektrum "zainteresowan" na Youtube to nadal w większości to gry zespołowe i komputerowe
  • Odpowiedz
@alh3: sam pierw piszesz, że faceci mają ciekawsze zainteresowania niż kobiece "mycie mordy", a później twierdzisz, że próbuję się doszukiwać czegoś złego w Twoim wpisie. Masz rozdwojenie jaźni i nie wiesz co piszesz czy jesteś debilem?
  • Odpowiedz
@Plecakofil:
co ma jedno do drugiego? Faceci mają ciekawsze zainteresowania bo poza grami jest też bodybuilding, grafika, piłka nożna, koszykówka a skoro ignorujesz te kategorie i skupiasz się na grach to znaczy, że manipulujesz danymi
  • Odpowiedz
  • 36
@alh3 ty i Twoje statystyki :-) sprecyzuj 89% w ogole ogladajacych yt.
YouTube stats: 38% kobiety, 62% mężczyźni
Moze kobiety wola w tym czasie czytac ksiazki?
Dla ciebie yt jest jakims wyznacznikiem?
  • Odpowiedz
@Koci:
każdy może sobie zobaczyć aktywność innych ludzi w internecie dlatego te wyniki są bardziej wiarygodne. Ty mi możesz powiedzieć, że kobiety czytają książki a jak poproszę o konkretne dane to powiesz, że nie masz ale kierujesz się uczuciami więc tak musi być.
  • Odpowiedz
  • 48
@alh3 Masz zal dupy do kobiet. Codziennie probojesz udowodnic wyzszosc mezczyzn nad kobietami. Po #!$%@?? Nie szanujesz kobiet. Dla Ciebieni tobie podobnym mirkom proponuje utworzyc ruch kobietofob. Skoro tak draznia cie kobiety, sa tak puste i nudne mam wspanialy pomysl. Zostan #!$%@? GEJEM, bedziesz mial wreszcie idealnego partnera.

Prosze bardzo Książki znacznie częściej czytają kobiety (46%) niż mężczyźni (27%). Podobnie większy odsetek kobiet t przeczytało ponad 7 lektur - 13% niż
  • Odpowiedz
@Koci:
Tegoroczne badanie przeprowadzono na ogólnopolskiej reprezentatywnej grupie liczącej ok. 3000 osób w wieku powyżej 15 lat. Jego wyniki są podobne do tych zaprezentowanych w ubiegłym roku. Książki czyta 37% społeczeństwa, a tylko 10% przeczytało więcej niż 7 tytułów (w ubiegłym roku było to odpowiednio 37% i 8%).

to super zajebiste statystyki. ja Ci przedstawiam miliony użytkowników z youtube a ty 3000 osób nie ma co.

Lubisz tak wycinać tekst?
  • Odpowiedz
  • 11
@alh3 hahaha no to jest wlasnie mireczku zalosne ze ludzie wola yt od ksiazek. Tu sie z toba zgodze, ale co to ma do naszej rozmowy o zainteresowaniach kobiet?? Wyczuwam, ze koncza ci sie te pseudoargumenty, moze chcesz skonczyc te dyskusje?
  • Odpowiedz
@Koci:
mi się kończą argumenty? To Ty przedstawiasz zmanipulowane badania bo brało w nim udział tylko 3000 osób. Ja też mogę przeprowadzić takie badania na uczelni psychologicznej gdzie większość to kobiety więc też wyjdzie, że kobiety mają więcej zainteresowań i czytają więcej książek od mężczyzn.
  • Odpowiedz