Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@alh3: _ Naprawdę nie. Uważasz że erpegami interesuje się ponad 88% facetów, a CCG 86%?
Paski różowe są podpisane jako "% female viewership", gdyby chodziło o to co Ty proponujesz pewnie by się tam zaplątało jakieś "of" ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@BotGirl:
88% facetów, którzy mają konto na youtube. Nie chodzi o to, czy się interesują tylko co wyszkukują bo ja np. nie muszę się interesować paznokciami a też mogę sobie wyszukać film pt. "malowanie paznokci"
  • Odpowiedz
@alh3: Dla mnie te wykresy są z dupy. Gry rozbite na w #!$%@? kategorii, które można po prostu skompresować do "VideoGames". W tą samą stronę "Weight Loss" można rozbić na "Diets", "Healthy Cooking", "Veganism/Vegetarianism", "Fitness" itp. itd.
  • Odpowiedz
@alh3: “As soon as you omit gaming as a macro category, it goes to almost 50-50,” said Mike Henry, CEO of Outrigger Media, which operates Openslate. “Guys spend an incredible amount of time watching gaming videos.”
Gierki high-profile zainteresowanie xDD
Nie ma ani słowa o tym zeby obserwowano konta kobiece i zbuerano dane stad. Ba, jest to kompletnie nielogiczne bo sporo latwiej jest systemowi zebrac wszystkie wyswietlenia pod kazdym filmikiem z
  • Odpowiedz
@wieczny_stulejarz:
dokładnie tak. Dlatego też zbierzmy te gry video i niech wyjdzie, że 99% facetów co ma konto na youtube ogląda gry ale też nie zapominaj o tym, że powiedzmy 95% ogląda sporty bo również zebraliśmy basketball, i soccer do jednej kategorii. Do tego dochodzi 87% bodybuilding. Teraz spójrz na wykres kobiet. makeup i paznokcie można złożyć w jedną kategorię i wyjdzie powiedzmy 92%.. później masz OLBRZYMI skok w dół i
  • Odpowiedz
@alh3: _ W artykule z którego wziąłeś grafiki jest napisane, że najmniejsza różnica między płciami występuje w kategoriach dotyczących psów i muzyki wschodnioazjatyckiej. Czyli w tych kategoriach mamy podział mniej-więcej po połowie. Jeśli wiemy, że kobiet na YouTube jest mniej, to znaczy że znacznie większy ich procent interesuje się tymi kategoriami w porównaniu do mężczyzn. Twoja interpretacja nakazuje nam sprzeczność, bo biorąc pod uwagę że mężczyźni spędzają tam 44%
BotGirl - @alh3: ಠ_ಠ W artykule z którego wziąłeś grafiki jest napisane, że najmniejs...

źródło: comment_23zUTtGigGYJ6UptCLKSsAF8KK7mjsKk.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@alh3: No to tyle tylko znaczy, że faceci mają więcej tematów do wyszukiwania na YT. Ale w ogólnym rozrachunku nie jest to żaden dowód, że faceci mają więcej zainteresowań od różowych. Na YT nie ma wszystkiego.
Książki? Wychowywanie dzieci? Jazda konna? Malarstwo? Śpiew?

To są przykłady rzeczy, którymi interesują się różowe ale jakoś nie wiem co można o tym oglądać na YT.
Aha, nie białorycerzuje i nie zaprzeczam, że są różowe
  • Odpowiedz
@alh3: to jest cytat z miejsca skad brales te obrazki.
No widzisz czyli twoja teza upadła i sobie ten glupi ryj rozwaliła. To nie 89% kobiet oglada makup tylko makeup jest ogladany w 89% przez kobiety = kobiety moga ogladac wiele rzeczy ale ogolnie na yt sa mniejszością (twarde dane) = jak wywalić gierki to filmiki sa ogladane po rowni płciowo
Co tym bardziej jest potwierdzane przez fakt ze oprocz makeupu
  • Odpowiedz
  • 5
@alh3 ja juz ci to napisalam. Czytaj ze zrozumieniem. O ile potrafisz. Wykonczyles mnie psychicznie. Nie rozmnazaj sie.
  • Odpowiedz
@Koci:
co mi napisałaś? badania przeprowadzone na 3000 osobach? To ja przeprowadzę badania na 3000 ludzi zamożnych i wyjdzie, że życie w Polsce jest lepsze niż np. w stanach zjednoczonych.
  • Odpowiedz
@alh3: Szokujące, że kanały o makijażu są zdominowane przez widzów płci żeńskiej! Nie spodziewałam się tego zupełnie. Do tego to na pewno bardzo źle świadczy o tych kobietach, że interesują się dbaniem o skórę i ciało!
  • Odpowiedz
To ja przeprowadzę badania na 3000 ludzi zamożnych

@alh3: dlatego stulejom z wykopu nie daje sie do przeprowadzenia badań statystycznych. I jak nam wspaniale udowodniłeś, interpretacji tez sie nie powinno.
Badanie przeprowadzili specjaliści, a nie sfrustrowany wykopek, dlatego ich 3000 jest bardziej rzetelne od twojego... co ty tam miałeś? A tak, gownoobrazek z neta.

Idź postukaj sie penisem z wyjdezprzegrywu, nie ma sensu z Tobą dyskutować
  • Odpowiedz
@Naxster:
nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie

jak wywalić gierki to filmiki sa ogladane po rowni płciowo

mówisz, że 50% facetów i 50% kobiet ogląda paznokcie?

@Shanny:
każdy wiedział, że taki będzie wynik jak również każdy wiedział o tym, że faceci oglądają gry tylko mało kto przewidział, że dziewczyny nie oglądają niczego poza paznokciami i muzyką a faceci jednak mają jakieś tam zainteresowania i szukają coś więcej
  • Odpowiedz
  • 4
@alh3 . A jeszcze na koniec zerknij na to
Wiekszosc uzytkownikow wykopu to mezczyzni zgadzasz sie?
#czytajzwykopem 835 postostow
#danielmagical 3916 postosow

Tu jest wlasnie koniec internetu.

Slodziaczku ty moj to byly dane z raportu BIBLIOTEKI NARODOWEJ, co rok przedstawiaja stan czytelnicywa. Napisz wiadomosc do BN ze sa debilami a ty masz racje
  • Odpowiedz
@alh3: "Men spend 44 percent more time on the site per month, and of 51 categories of YouTube content measured by OpenSlate, men make up the majority of viewers in 90 percent of them. (...) “As soon as you omit gaming as a macro category, it goes to almost 50-50,” said Mike Henry, CEO of Outrigger Media, which operates Openslate. “Guys spend an incredible amount of time watching gaming videos.”"

Nawet
  • Odpowiedz
@Koci:
nie twierdzę, że nie mają racji tylko 3000 osób to marna próba bo można tym bardzo łatwo zmanipulować. Wyobraź sobie, że przeprowadzisz badania wśród zakonnic i zapytasz ile stosunków odbyły w swoim życiu to wyjdzie na to, że większość kobiet to dziewice co nie jest prawdą.
  • Odpowiedz