Aktywne Wpisy
NoMoreTearsJustSmile +453
cichooo +109
Jak zostać znienawidzonym przez tirowców, czyli poradnik jak zostać busiarzem
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
zgadzam się! tylko zauważ, że 87% facetów też ogląda bodybuilding (89% dziewczyn ogląda paznokcie a 60% interesuje się nie siłownią a utratą wagi), 94% piłkę nożną.
Paski różowe są podpisane jako "% female viewership", gdyby chodziło o to co Ty proponujesz pewnie by się tam zaplątało jakieś "of" ( ͡° ͜ʖ ͡°).
88% facetów, którzy mają konto na youtube. Nie chodzi o to, czy się interesują tylko co wyszkukują bo ja np. nie muszę się interesować paznokciami a też mogę sobie wyszukać film pt. "malowanie paznokci"
Gierki high-profile zainteresowanie xDD
Nie ma ani słowa o tym zeby obserwowano konta kobiece i zbuerano dane stad. Ba, jest to kompletnie nielogiczne bo sporo latwiej jest systemowi zebrac wszystkie wyswietlenia pod kazdym filmikiem z
dokładnie tak. Dlatego też zbierzmy te gry video i niech wyjdzie, że 99% facetów co ma konto na youtube ogląda gry ale też nie zapominaj o tym, że powiedzmy 95% ogląda sporty bo również zebraliśmy basketball, i soccer do jednej kategorii. Do tego dochodzi 87% bodybuilding. Teraz spójrz na wykres kobiet. makeup i paznokcie można złożyć w jedną kategorię i wyjdzie powiedzmy 92%.. później masz OLBRZYMI skok w dół i
idzie 50/50 jak usuniemy gry? No tak przecież widzę na tym wykresie facetów bo 89% kobiet ogląda paznokcie jak i 89% facetów ogląda paznokcie
Książki? Wychowywanie dzieci? Jazda konna? Malarstwo? Śpiew?
To są przykłady rzeczy, którymi interesują się różowe ale jakoś nie wiem co można o tym oglądać na YT.
Aha, nie białorycerzuje i nie zaprzeczam, że są różowe
No widzisz czyli twoja teza upadła i sobie ten glupi ryj rozwaliła. To nie 89% kobiet oglada makup tylko makeup jest ogladany w 89% przez kobiety = kobiety moga ogladac wiele rzeczy ale ogolnie na yt sa mniejszością (twarde dane) = jak wywalić gierki to filmiki sa ogladane po rowni płciowo
Co tym bardziej jest potwierdzane przez fakt ze oprocz makeupu
mówisz, że 50% facetów i 50% kobiet ogląda paznokcie?
co mi napisałaś? badania przeprowadzone na 3000 osobach? To ja przeprowadzę badania na 3000 ludzi zamożnych i wyjdzie, że życie w Polsce jest lepsze niż np. w stanach zjednoczonych.
@alh3: dlatego stulejom z wykopu nie daje sie do przeprowadzenia badań statystycznych. I jak nam wspaniale udowodniłeś, interpretacji tez sie nie powinno.
Badanie przeprowadzili specjaliści, a nie sfrustrowany wykopek, dlatego ich 3000 jest bardziej rzetelne od twojego... co ty tam miałeś? A tak, gownoobrazek z neta.
Idź postukaj sie penisem z wyjdezprzegrywu, nie ma sensu z Tobą dyskutować
nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie
mówisz, że 50% facetów i 50% kobiet ogląda paznokcie?
@Shanny:
każdy wiedział, że taki będzie wynik jak również każdy wiedział o tym, że faceci oglądają gry tylko mało kto przewidział, że dziewczyny nie oglądają niczego poza paznokciami i muzyką a faceci jednak mają jakieś tam zainteresowania i szukają coś więcej
Wiekszosc uzytkownikow wykopu to mezczyzni zgadzasz sie?
#czytajzwykopem 835 postostow
#danielmagical 3916 postosow
Tu jest wlasnie koniec internetu.
Slodziaczku ty moj to byly dane z raportu BIBLIOTEKI NARODOWEJ, co rok przedstawiaja stan czytelnicywa. Napisz wiadomosc do BN ze sa debilami a ty masz racje
Nawet
nie twierdzę, że nie mają racji tylko 3000 osób to marna próba bo można tym bardzo łatwo zmanipulować. Wyobraź sobie, że przeprowadzisz badania wśród zakonnic i zapytasz ile stosunków odbyły w swoim życiu to wyjdzie na to, że większość kobiet to dziewice co nie jest prawdą.