Aktywne Wpisy

przypadkowy_bohater +314
Byłem wczoraj w górach. Na Śnieznych Kotłach spotkałem grupkę młodych ludzi z 6 osób, ktorzy zachowywali się jak małpy w zoo. W dodatku mieli głośnik w plecaku i napierdzali muzą. Chcieli zwrócić na siebie uwagę, w miejscu, gdzie ludzie widząc te przepaści wszystko inne mają w dupie?
Zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby będąc w górach, czy generalnie wśród ludzi obcych, puszczać im muzykę z głośnika BT?
Na szczęście udało
Zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby będąc w górach, czy generalnie wśród ludzi obcych, puszczać im muzykę z głośnika BT?
Na szczęście udało
źródło: 1000028928
Pobierz
maikeleleq +29
Pierwszy raz od kilku lat jadę tak analogowym autem w trasę #motoryzacja #samochody
źródło: IMG_7422
Pobierz

K---a prosze wez mnie nie rozsmieszaj
a nie muzyka xD
Na palcach jednej reki mozna policzyc muzykow, ktorzy wiedza co robia. Wiecej jest wsrod nich ludzi ktorzy usiluja trzymac rytm w czasie wypowiadania sentencji, w dodatku do kompozycji zrobionych przez kogos innego.
Nie wspominajac juz ze nazywanie ich muzykami to tak jak nazywanie Mroczkow aktorami
Prawda jest taka, ze dobry rap to szukanie ze swieca niestety. Ja wychowalem sie na troche innej muzyce po prostu, do tego zupelnie inna muzyke gram w dalszym ciagu.
Co do samego rapu, wiele trzeba bym powiedzial ze jest to muzyka godna uwagi, wez pod uwage RUN DMC, tam nawet podzialy rytmiczne sa inne, juz nie mowiac o flow jaki