Wpis z mikrobloga

Mirunie, wczoraj o 6 rano tel, że nerka do przeszczepu, o 15 zabieg. Dzisiaj po dobie na poperacyjnej już na oddziale, nawet sala szpitalna to jedynka xD To już drugi przeszczep, pierwszy był w 2005 roku w 6 klasie podstawowej. Pijecie ze mną czystą wodę niegazowana i to małymi lyczkami xD cewnik w benisie, wenflon na ręce i szyi, 3 pojemniki na krew od nerki. Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej i w końcu będę mógł normalnie pić xD #zdrowie #chwalesie #nerkicontent #oswiadczenie
MroczneCiacho - Mirunie, wczoraj o 6 rano tel, że nerka do przeszczepu, o 15 zabieg. ...

źródło: comment_vjEdJAWU9QJQZwfh05JAlKJZfWyOY96W.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • 0
@bartolomeusz Szczerze nie wiem jak z kreatynina w tym momencie, wiem tylko że potas przed zabiegiem był 4,7 a po zabiegu 5,0 ale chyba jutro dostanę wydruk, kazali się nie martwic bo idzie w dobrym kierunku, ale dam, dzięki ʕʔ
  • Odpowiedz
  • 0
@crest Zawsze będę powtarzał, że dla faceta po przeszczepie był, jest i będzie cewnik do pęcherza najgirszy. Pewnie to ja jestem taki wyczulony, ale mały ruch i już straszne szczypanie i ból, jeszcze dzisiejsza noc średnio przespana, ale w bilansie po dostaniu leku moczopędnego wynik znacznie się poprawił. W sumie to leżę na chirurgii na Banacha i jestem leczony przez lekarzy nefrologow z Szpitala dzieciatka Jezus gdzie się dializowalem. Wczoraj sporo pochodziłem,
  • Odpowiedz