Aktywne Wpisy
ZanZani +35
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
Davn +109
#nieruchomosci
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Wie ktoś może jakie są realne widełki zarobków we #wroclaw dla osoby która:
- zna i korzysta z języka T-SQL w stopniu pozwalającym na tworzenie procedur i zapytań generujących i agregujących dane z wielu tabel źródłowych (umie PIVOT :D),
- wie z czym się je SSRS i SSIS (Microsoft Visual Studio), chociaż wielkiego doświadczenia w tym nie ma,
- w VBA potrafi napisać nie tyle makra, co pełne aplikacje, które łączą się z serwerem bazy danych, pozwalają użytkownikowi na wprowadzanie własnych danych do tabeli (tak, wie co to SQL Injection), rozpoznaje użytkownika w domenie bez jego ingerencji i dzięki temu przedstawia tylko odpowiednie dane, krótko to taki ubogi frontend, również potrafi zmusić najpopularniejszy arkusz kalkulacyjny do współpracy ze starutkim systemem ERP firmy IBM, zastępując jego klasyczny czarny ekran czytelniejszym i zawierającym więcej danych na raz arkuszem (tak, możliwe jest wprowadzanie danych od użytkownika do systemu),
- podstawowa znajomość języka C++, z możliwością poświęcenia czasu na naukę i rozwój,
- pracowała przy narzędziach do przewidywania zapotrzebowania na towar,
- posiada bardzo dobre umiejętności korzystania z Google i Stack Overflow (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Bo ta osoba zaczęła się zastanawiać na ile sobie może pozwolić w rozmowach o nowej stawce (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) A jednak większość ofert jakie znajduje jest na stanowiska "Senior"
#businessintelligence #it #vba #praca
@DarkAlchemy: no i c--j, no i cześć - 70 miliardów dolarów zaśpiewałbym ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@Eswemenasja bez przesady (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)