Aktywne Wpisy

Larsberg +187
Mam wrażenie że wraz z premierą RDR2 dobiliśmy do graficznej ściany w grach wideo. Tytuły z najwyższej półki które ukazały się po tym arcydziele Rockstar może i miały większe wymagania ale nie oferowały przy tym bardziej realistycznej czy szczegółowej grafiki. Nadchodzące GTA VI po tym co mogliśmy zobaczyć na trailerach też tego poziomu raczej nie przebije.
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace

Farezowsky +70
Przechodzę sobie powoli kolejny raz Cyberpunka i kurde, za każdym razem mówię sobie, jaka dla mnie to jest wybitna gra.
Fabuła, świat, rozgrywka, wszystko mi tutaj pasuje.
Dodatkowo patrząc po discordzie, reddicie to mam wrażenie, że społeczność wokół tej gry jest jedną z najbardziej aktywnych jeśli chodzi o gry singleplayer.
Obyśmy dostali niedługo jakieś nowe informacje o potencjalnym filmie/serialu z tego uniwersum
#cyberpunk #gry #cdprojektred
Fabuła, świat, rozgrywka, wszystko mi tutaj pasuje.
Dodatkowo patrząc po discordzie, reddicie to mam wrażenie, że społeczność wokół tej gry jest jedną z najbardziej aktywnych jeśli chodzi o gry singleplayer.
Obyśmy dostali niedługo jakieś nowe informacje o potencjalnym filmie/serialu z tego uniwersum
#cyberpunk #gry #cdprojektred
źródło: photomode_12032025_013734
Pobierz

Jest ok do nauki? A moze polecicie cos innego?
http://allegro.pl/zestaw-mega-pack-xxl-arduino-uno-r3-starter-kit-i6489960574.html
I kurs z forbota
Bo ich zestaw jest droższy - porownacie czy lepszy?
https://botland.com.pl/kursy-forbot/6444-arduino-poziom-2-zestaw-elementow-bezplatny-kurs-on-line.html?search_query=2ArduinoForbot&results=4#/zestaw_z_arduino_uno-tak
Dzieki
Sam kupiłem chyba średni zestaw startowy i większość rzeczy z niego leży nieużywana.
Edytka: Plus obowiązkowo płytki do prototypowania
Ten zestaw o którym mówisz w Fobocie to druga część kursu, bez samej płytki Arduino. Tutaj jest część pierwsza:
https://botland.com.pl/kursy-forbot/3539-podstawy-arduino-zestaw-elementow-z-arduino-uno-bezplatny-kurs-on-line.html
To moim zdaniem nie warto. Lepiej złożyć taki zestaw samemu kupując części na allegro albo jak masz jakiś taki sklep u siebie w mieście to tam.
@wykops2: zobacz sobie po ile to na ali chodzi a generalnie zestaw spoko i dosyć bogaty.
---> klik <---
Tylko problem z takim zestawem jest taki że zaraz dużo rzeczy brakować(wiem bo sam taki kupiłem) a jest dużo rzeczy których na użycie nie mamy pomysłu.
Bo kupując to zaraz się okazuje że te 30 rezystorów to za mało a też i kiepskie wartości. Diod to też mało bo w sumie zaraz połowę spalimy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
A tak
Z drugiej strony od chińczyka ledy czy rezystorki to zawsze kupowałem po 1k sztuk tylko że miałem czas
//Edit dobra da się też znaleźć troszkę taniej 1 przy zamówieniu 1000 sztuk.
tme
100 sztuk za 3 pln. Kupisz 30 różnych wartości po 100 sztuk (a nie 3) za 100 pln z przesyłką. U chińczyka musi być taniej.
@Pienio69: W arduino? Chyba sobie jaja robisz.
Do arduino spokojnie się nadają.