Wpis z mikrobloga

@sierzchula:
pierwszy raz o tym słyszę, muszę sobie poczytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Asterling
zaraz je zobaczę ( ͡° ͜ʖ ͡°) szkoda, że nie ma moda, który by umożliwił powiększenie mapki :( bo moja jest już za mała dla mnie, a budować się od początku trochę szkoda
  • Odpowiedz
@Asterling: właśnie, a ja dałem średnią, bo bałem się że lapek mi nie uciągnie więcej, ale teraz ta mapka jest dla mnie za mała :X niby mogę założyć drugą kolonię, ale nie wiem, czy wtedy mogę dać rozmiar mapki + wtedy na bank mi się lapek zakrztusi
  • Odpowiedz
@sierzchula:
oglądałem to teraz na YT, troszeczkę się to różni od rimworlda, ale ciakawa pozycja :) jak będę miał ochotę i chęci do nowej gry, to sobie w nią zagram ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Asterling:
w sumie racja xD najbardiej mnie ciekawi, czy starą można skasować xD bo bym wszystko przeniósł z jednej do drugiej i bym miał dziewiczą mapkę pełną surowców i miejscaaa
  • Odpowiedz
@Asterling: na bank nie, ale wiesz, jak mrówki na granicy można zrobić, wten i nazad ;p mam pełno mamałów( czy jak się nazywają te bestie, ciągle zapominam), to wkońcu wszystko poprzenosiłbym, pod warunkiem, że moja kolonia byłaby tuż obok starej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz