Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@AnonimoweMirkoWyznania: Po jakim czasie? Po żadnym, zawsze czułem pociąg seksualny do innych kobiet i wypieranie się tego to by była mega hipokryzja. Pociąg w tym sensie, że mi się podobają i uważam je za atrakcyjne, a nie że nie mogę wytrzymać żeby ich nie przelecieć.
Jestem w związku od dekady i nadal uważam moją partnerkę za najbardziej pociągającą, ale to nie przeszkadza mi dostrzegać, że inne też są pociągające. Tylko inaczej,
  • Odpowiedz
OP: @filozof900: też tak myślę
@tenportaltodno: kobieta też xD
@michal_szn: @ad01: może złe określenie. Nie myślisz "hurr idę ją ruchać" tylko "kuurła, ta to jest do ruchania idealna, i mało ma to wspólnego z miłością.
@pan_sting: Nie wiem. Podejrzewam, że każdy ma takie dni, kiedy myśli, że może lepiej byłoby z tamtą cizią ze zgrabnym tyleczkiem

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@pan_sting: @Richard_Bachman: Większość ludzi ma nie to co najbardziej by chciała, tylko to co może mieć, mówicie tak jakby wybór partnera/partnerki to była kwestia tylko osoby zainteresowanej. Wiadomo, że partnerka z która się wiążę nie jest najlepsza ani obiektywnie, ani dla mnie, jest to po prostu statystycznie nawet bardzo mało prawdopodobne, z uwagi że na świecie żyje jakieś 4 miliardy kobiet, z czego z 1 miliard przynajmniej w moich widełkach
  • Odpowiedz
@pan_sting: Po prostu dla większości ludzi lepsze jest bycie z nieidealną partnerką, niż bycie samemu, to wybór mniejszego zła/większego dobra, co nie znaczy, że gdyby przy wyborze mogli wybrać Angeline Jolie, to by jednak ją wybrali, a nie przeciętną Kaśkę.
  • Odpowiedz
@pan_sting: Są i tacy, tylko nawet jak jest ich więcej w społeczeństwie, to nie każdy ma tak piękną brode i jest programistą za 20k miesięcznie, więc po prostu i tak nie mają takich możliwości by co tydzień zmieniać partnerkę.
  • Odpowiedz
@jamtojest: Pociąg to jest właśnie, że staje beniz, czyli de facto chciałbyś przelecieć, ale na tyle kontrolujesz swoje zachowania, nie uczyniłbyś tego ukochanej przez Ciebie osobie.
  • Odpowiedz
@pan_sting: Twoje wypowiedzi sprowadzają się do tego, że partnera wybiera się wyłącznie na podstawie wyglądu. Gdyby tak było i gdyby to było jedyne kryterium, to faktycznie po co się wiązać, jak zawsze można spotkać kogoś bardziej atrakcyjnego. Trochę tych ludzi na świecie jednak żyje.
  • Odpowiedz