@kicjow: to polecam spróbować opalać się topless. To po 1 nielegalne i była głośna sprawa sprzed kilku lat, że laski dostały mandat za opalanie się topless nad Bałtykiem. Sama jak tylko mogę to to robię. Ale w Egipcie na przykład mi stara Ukrainka zwracała uwagę że TU JEST DZIECKO JAK MOGĘ POKAZYWAĆ CYCKI. #!$%@? tam o dziecko jej chodziło, które samo ciągnęło jeszcze cyca. Jej zięć się gapił. Także ten -
@kicjow: Bo niestety Polska to jest pod tym wzgledem dziki kraj. Zreszta kto ma minimum RiGCz to nie odwiedza polskiego morza (z kilku przyczyn), tylko jedzie wypoczywac na poludniu Europy.
Mamy co prawda kilka plaz dla nudystow / naturystow, ale to tak na prawde male spolecznosci i tam raczej wypada opalac sie w pelni nago.
Tak wiec dla dziewczyn, ktore chca topless nie ma dobrego miejsca (z tych publicznych) ¯\_(ツ)_/¯
@frogfoot: w końcu głos rozsądku a nie kwik stulejek z wypoku, że przecież ja tylko chce se na cycki popatrzeć xD jednak potrzeba by sporo czasu by ludzie przestali reagować na takie sytuacje jakby pierwszy raz w życiu kobiecą pierś ujrzeli i nie daj boże zostali zgorszeni xD
@frogfoot Może mieszkam w niewielkim mieście i nie do końca to dobrze ujęłam. Raz sobie ubrałam dresowe spodenki sięgające idealnie lini kończącej pośladek. Było upalnie Tego dnia spotkałam się z kilkoma uwagami typu "Nie za długie te spodenki?" Poza tym czułam na sobie spojrzenia przechodniów. Ja rozumiem, że mogły przyciągać uwagę. No ,ale jednak było to inne uczucie niż gdybym sobie szła po plaży
#film #lotr Żona pojechała na majówkę do swoich rodziców, niestety nie mogłem z nią jechać, co za pech, bo coś mnie tak #!$%@?ło w kostkę tak, że ta spuchła, że jest równa z łydka.No cóż, trzeba sobie jakoś radzić.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora
@brzydki_ork: aaaale to juuuuz bylo
Komentarz usunięty przez autora
Mamy co prawda kilka plaz dla nudystow / naturystow, ale to tak na prawde male spolecznosci i tam raczej wypada opalac sie w pelni nago.
Tak wiec dla dziewczyn, ktore chca topless nie ma dobrego miejsca (z tych publicznych) ¯\_(ツ)_/¯
ps.
@Stulejusz_Wielki: Teraz wytlumacz nam co ma wspolnego opalanie sie topless z nieogolonym cipskiem?
Ze względów zdrowotnych lepiej nie opalać się w ogóle.
@Czarnulka_ no to przesadziłaś w drugą stronę, bo z czymś takim nigdy się nie spotkałem. Nie mieszkasz czasem na jakieś wiosce?