Wpis z mikrobloga

• 4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sprawa: skyrim to najgorszy z elderscrolli głównie z powodu ułatwień idiot friendly które zabijają cały realizm gry. A takie rzeczy są po to byś nie srał złotem na prawo i lewo i zużywał je w miarę na bieżąco, a nie w połowie gry miał już "wszystko"
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Aeny może najgorszy dla ciebie. Ja bym skyrim nazwał jedna z najlepszych gier wszech czasów. Gdzie nie wejdę na jakiś ranking gier to zawsze widzę skyrim w topce.
  • Odpowiedz
@sprawa: niszczenie się ekwipunku to nic nowego w rpg, jest sporo questów pobocznych, fakt nie można rozmawiać z losowymi ludźmi, ale jakoś mi to nie przeszkadza, serio narzekasz na brak szybkiej podróży z dowolnego miejsca?

może najgorszy dla ciebie

a grałeś ty w poprzednie TESy? jeszcze nie spotkałem się z opinią żeby Skyrim był lepszy od Morrowinda
  • Odpowiedz
@sprawa: @pjotr780: to ciulowe rankingi sprawdzasz, na metacritcu Skyrim jest na 163 miejscu :D chociażby za Oblivionem nie wspominając już o fakcie że ma średnią ocenę użytkowników wynoszącą 6,7 na 10 :D gdzie morrowind ma ocenę np 8,9
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Aeny no cóż. Jest jakiś mod na odnawianie hp żebym nie musiał za każdym razem wydawać hajsu na żarcie po każdej walce?
  • Odpowiedz
@Aeny: jakie 33? W kategorii PC jest na 8mym miejscu. Co mnnie obchodza jakies wii , ps4 i xboxy. Patrze na ranking PC bo gram w gry tylko na PC. Jakbym pisal o pokemon moon czy red to sprawdzalbym ranking 3DS.
  • Odpowiedz