Wpis z mikrobloga

@badi1992: skoro nie specjalnie dba o sprzęt to 4x będzie jednym z najlepszych możliwych wyborów. Ewentualnie coś z serii pancernych smartfonów, ale wątpię, że chciałaby chodzić z czymś takim po mieście ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@badi1992: Ja mam, jeśli nauczysz ją korzystać z czyszczenia Ramu co jakiś czas a nie tylko rAz na tydzień to wszystko fajnie chodzi tylko filmy bez światła są słabe a poza tym wg mnie za taka kasę nie ma nic lepszego. Tylko zamów tę ładną wersję kolorystyczna trochę droższa ale spodoba się jej i od razu etui i folie bo u nas dobrych nie ma dostępnych albo wgl
@EmPfLiX: Sorka, że jeszcze Cie pomęczę ale czytałem trochę z dziewczyną o tym tel i zauważyliśmy, że dużo ludzi narzeka na problemy z zasięgiem i powiadomieniami. To prawda? Może jakaś aktualizacja to naprawiła?
@badi1992: Jedynym problemem z powiadomieniami to mam ale z messengera kiedy dymki są włączone a mianowicie mimo że otwarta konwersja to są powiadomienia na belce(ale to wina ostatniej aktualizacji aplikacji). Innych nie widzę problemów(ten problem z powiadomieniami może być spowodowany tym że nakładka na system jest dość sroga i jeśli w ustawieniach nie zmienimy aby na bieżąco nie czyściła starych aplikacji w tle to powiadomienia mogą nie przychodzić ale jeśli włączysz