Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1075
Przybywam tradycyjnie 22 września z tym zdjęciem i dzielę się z Wami radością naszą;)
Dziś mija nam 11 lat w małżeństwie. Wiadomo - czasem słońce, czasem deszcz. Ale nie wyobrażam sobie życia bez tego człowieka i mam nadzieję, że przyjdzie się nam razem zestarzeć.
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #chwalesie
Dziś mija nam 11 lat w małżeństwie. Wiadomo - czasem słońce, czasem deszcz. Ale nie wyobrażam sobie życia bez tego człowieka i mam nadzieję, że przyjdzie się nam razem zestarzeć.
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #chwalesie
WykopowyInterlokutor +522
#pokazforme #spetz
prowadzisz jakies wyklady?
@emerjot: byle jak najdalej od tego motywacyjnego bełkotu ( ͡° ͜ʖ ͡°).
myslalem ze jakieś dla koksow
@ethics: znam sporo takich osób, co nie zmienia faktu, że ten stereotyp nie wziął się znikąd i w sumie się z nim zgadzam.
@mchmjszk: dokładnie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@Micno: pracuję tak od blisko 1,5 roku (na stacjonarce mam Linuxa, a Maca od pół roku), jak najbardziej warto. Jeśli idzie o typowe aplikacji webowe (MVC, HTTP API) czy konsolowe/usługowe, to bardzo przyjemnie się pracuje.
Dzięki, cel był taki aby nie wgłębiać się za bardzo w sam kod czy skrypty ale pokazać cały proces spinania poszczególnych usług i uświadomić, że nie jest to aż tak skomplikowane. Na pewno nagram na YT filmiki gdzie po kolei będę tłumaczył co i jak.
Spikać tak coby nołbady anderstandował.