Aktywne Wpisy
WykopX +1157
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Ludzie zrozumcie jak to działa. Nie ważne za ile kupisz i tak zawsze wyjdziesz do przodu. Nawet jak kupisz po największej możliwej cenie i potem kurs zacznie spadać, do kupujecie powoli cały czas kiedy leci w dół. Kiedy się odbije chociaż trochę i będzie kosztować 80% tego za ile kupiliście za pierwszym razem to i tak wyjdziecie do przodu. Nie róbcie tak że stawiacie wszystko na jadną kartę i albo się uda albo nie. Jeśli sukcesywnie będziecie dokupować gdy #bitcoin będzie spadał to nie ma szans żebyście stracili. W końcu się odbije i zarobicie dużo więcej niż zainwestowaliście. Przecież to jest takie proste, wystarczy pomyśleć. KUPUJ gdy jest tanie i jeśli ciągle cena spada to kupuj jeszcze więcej! To jest jak sinusoida (góra, dół, góra, dół itd.)
P.S.
Tak samo jest z akcjami na giełdzie. Tylko tam firma może zbankrutować, a bitcoin raczej jeszcze przez bardzo długi czas będzie się trzymał.
@Mate0sZ: zła metoda jak było ATH to kupuj jak spadnie ale tak z 4x i cena jak spada to tak z 5% miesięcznie, a nie 40% ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jak będziesz kupować coś co spada z 10% miesięcznie to porostu tracisz kapitał i tyle. grun
Komentarz usunięty przez autora
To jest meritum całęgo rynku kryptowalut, którego traderzy z rynków finansowych nie mogą pojąć dlatego im średnio idzie inwestycja w btc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ian: chciwosc to jest h----d i spekulanctwo na "instrumencie" z daily vol na poziomie 25% moj drogi