14 rodzajów mąk w sklepie i #!$%@? wszystkie 450-650 A ja potrzebuje 00 I gdzie ja to #!$%@? kupię jak nie mam w okolicy molocha typu tesco? Max to biedra i delikatesy
Basia to marketingowe gowno, prócz typu nie ma za wiele wspólnego z mąka typowo na pizzę - efekty sa średnio zadowalające. Polecam Polselli, caputo lub ostatecznie divelle, 5 stagoni lub cokolwiek tipo 00 per pizza z Włoch.
@hpiotrekh: do zastosowań domowych zdecydowanie w bloku. Ta z zalewy jest bardzo wilgotna (często w zastosowaniach profesjonalnych sprzedaje sie wersje podduszoną) przez co puści Ci wodę po dwoch minutach w piecu a potem rozleje na cała pizzę i bedzie zupa. Możesz oczywiście użyć z zalewy i dać ja na sam koniec, a następnie od razu podać (tak czasami robi sie z mozzarella di buffala
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
I gdzie ja to #!$%@? kupię jak nie mam w okolicy molocha typu tesco? Max to biedra i delikatesy
#zalesie #pizza
ale jak nie znajdę w swoim to pozostaje internet
@gwynebleid kaufland mam 20km dalej xd
Właśnie w jednym sklepie byly Basie, już się cieszyłem ale #!$%@? :/
Basia to marketingowe gowno, prócz typu nie ma za wiele wspólnego z mąka typowo na pizzę - efekty sa średnio zadowalające. Polecam Polselli, caputo lub ostatecznie divelle, 5 stagoni lub cokolwiek tipo 00 per pizza z Włoch.
@gwynebleid Basia to syf, nie polecam.