Wpis z mikrobloga

Podzielę się z wami moim #trolling pomysłem, z którego jestem bardzo dumny. Mieszkam na nowym osiedlu. Mieszkają tu głównie młode rodzinki oraz wynajmują mieszkania single z pobliskich #korpo. Jakieś 2 tygodnie temu wprowadził się jakiś taki chyba informatyko-elektronik. Niby nic szczególnego, może poza tym, że jest lekko ciapaty. Może być jakims hindusem czy pakistanczykiem. Gość często chyba zabiera robotę do domu i nosi jakieś #!$%@? wie co w kartonach. A może się po prostu dalej przeprowadza. Mój genialny pomysł polega na tym, że zmieniłem nazwę WIFI na Allahu Akbar Jihad :D Strach opanował osiedle. Poszło kilka skarg do spółdzielni, a przy wejsciu wisiało jakieś gównowezwanie namawiające mieszkańców do złożenia wspólnej skargi do spółdzielni i do sądu XD Mój #rozowypasek mówił, że na placu zabaw to teraz główny temat a stężenie raka w dyskusjach zbliża się do poziomu TVP. Trochę się martwię czy gościa w końcu nie zlinczują, ale póki co trwam na posterunku.
  • 46
@Herubin: Bardzo się interesuje jakimś randomowym sąsiadem bo ten ma inny kolor skóry i nawet robi żarty wokół tej swojej podniety, oczywiście niby że się "śmieje z rasistów". Widać wlasne życie ma nieciekawe skoro takie obsesje na punkcie "że somsiad jest arabem".

Jakby to była zgraja nachodźców to co innego.

Takie piwniczarskie prześladowanie przez WiFi bo na więcej jaj nie ma.
A ktoś patrzy na te nazwy, wchodzę do domu i mam wszystko podłączone od x lat Wiec nawet nie wchodzę w opcje wifi. Zapewne większość ludzi tak ma i nie siedzi i przegląda nazw sieci
@ish_waw: moj kumpel dostal za to 500zl mandatu i mial sprawe w sądzie.Wedlug prawa robiac taka nazwe nie dosc ze mozesz zdemaskowac CBA to jeszcze sie za nich podajesz,a za to grozi długa odsiadka w mamrze jeśli juz cos masz na koncie
"To był tylko żart tępe rasistowskie #!$%@? xD"

@metrom: Przepraszam gdzie tu rasizm? Czy ktos stwierdzil, ze chce mu zrobic krzywde, bo ma inny kolor skory lub pochodzenie? NIe wydaje mi sie, szczegolnie ze w tym kraju od zawsze zyje spora liczba osob z ciemniejsza karnacja
@niehumanitarny_humanista: mam sąsiadów gejów, którzy bardzo często imprezują nie szanując ciszy nocnej, dodatkowo bardzo często jakby to powiedzieć... dochodzą mnie odgłosy stosunków homoseksualnych. Jakie macie pomysły na SSID w takim przypadku? Mnie jedynie przychodzi do głowy: "zakaz pedałowania" ( ͡ ͜ʖ ͡)